Såhär i Påsktider, hur vill du helst ha dina frukostägg?
* Kokta: Hårdkokta, löskokta, mittemellan?
* Stekta: Vändstekta eller "sunny side up¤¤"
* Som omelette.
* Ihopscramblade i äggröra.
* Förlorade, Benedictade eller nåt annat märkvärdigt.
* Vegetariskt alternativ, nämligen..
¤ "Unfertilized." Den har väl alla hört vid det här laget, så den droppar vi..
¤¤ Jamen vahettere på svenska, stekta bara på ena sidan. Typ.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
10 comments:
Hmm... Som frukostägg gärna äggröra. Som i att äta ett ägg med skal på från början mittemellan. Lite löst i mitten.
På påskafton med en glatt målat i förslagsvis rött, blått och gult.
Kokta mittemellan. Fast jag har iofs alltid velat smaka Eggs Benedicte - kan du fixa det?
Som äggröra eller omelette.
I nödfall stekta.
Kokta ägg går bort.
Kokta mittemellan. Vitan ska vara hård, inget slem, och gulan ska vara krämig - då är de perfekta. Lyckas ibland med det...
björnen: Eggs Benedicte? Har bara pocherat, men Benedicte är väl som pocherade ägg med hollandaisesås, om jag har förstått det rätt, och det ska jag väl klara :)
verbal: Knepet är äggtimer..speciellt om man ska bjuda folk som alla vill ha olika sorters..
Ägg!
Är det ett test?
Ett sånt där "äggpreferensen visar hur du är som person"-test?
Visst, hårdkokta, vändstekta eller omelett.
Vad får jag för poäng? :)
Äggröra. Men det är mest under brunch det blir det. Annars vanliga frukostägg, inte stenhårda dock.
Lätt löskokta eller vändstekta. Kan det för övrigt heta stekta ägg? :)
simon: Trodde norrlänningar frukosterade på hårdkokt ripägg och ett glas hemkokat. Det blir allt minus där..;)
Skämt åsido, är bara lite kul att alla har olika favoriter bara. Själv gillar jag mest äggröra och antingen löskokt eller riktigt hårdkokt ägg till frukost.
404: Jo var inne på det. Men om stekta är stekta. Är vändstekta inte stekta då? ;) Varför inte enkelstekta och vänd/dubbelstekta?
vändstekt med hel gula så man fortfarande får den där slemmiga sörjan när man pickar hål på den..
Post a Comment