Thursday, July 02, 2009

Mål i sikte.

Den här veckan har varit hur hektisk som helst. Fulltecknat både i jobbet o privat. Saker som måste avslutas. Folk som måste träffas. 30grader ute, halvambitiös AC inne förstärkt med bordsfläktar som får alla papper att leka att de är pappersflygplan. Kvarlämnade strul och måsten att reda ut. Innan sommarledigheten. Bränner mitt ljus i bägge ändar just nu.

Så stressad av jag nästan skriker rätt ut den där dagen när S ringer för att övertyga mig om att jag bara måste gå med på en, som hon uttrycker det "jättehäftig vernissage".* Känner hur det verkligen är dags nu. Att dra från stan. Ta ledigt. Semester. Fyra veckor med undantag för en vecka med jobb på annan ort. En dag kvar. Nedräkningen har börjat. Attans vad skönt det ska bli.


* Borde ha förstått att S, som inte kan skilja på en Cézanne och en Monet, inte plötsligt skulle ha blivit så interesserad av tavlor. Om det inte vore för att hon har en crush på konstnären i fråga.

3 comments:

Miss Baglady said...

Ja skönt ska det bli med semester. Megamonsterskönt. Själv har jag två veckor kvar. Men det är ok, har gått tidigt varenda dag i två veckor. Skönt med övertidsersättning i timmar ibland.

Kim M said...

Samma här - papprena är som fjärilar.
Plockade just ner några fladdrande ark från väggen.

Ninde said...

Miss baglady: Ok. Kommer säkert bli hellregn o 10 plus nästa vecka ändå. Bara för att det är min första, ha ha ;)

Kim: Vi skulle kunnat ha turnering kontoren i emellan i den nya sporten jakt på flyende lösblad..;)