Wednesday, June 01, 2011

Since..

* Fest i Kuststaden. Med Kuststadstjejer¤ som klätt sig fina. Lyckats avhålla mig ifrån att fälla dumma kommentarer om deras klädsmak.¤¤
-check.

* I sympati hottat upp min (i jämförelse) strika klädsel med klackarna från h-vetet
-check.

* Dansat tills klackarna från h-vetet givit mig blåsor
-check

* Blivit jättekramad av Norrlänningens kusin. (mantra: vi är bara vänner. Vi är bara vänner. Inte nojja nu..)
-check

*Slitit med jobb och kurs och fem miljoner mer halvjobbrelaterade och lika många privata projekt
-check

* Övat min franska och fått beröm.
-check

* Beundrat nybakat föl. Och människobarn. Dock inte samma familj.
-check

* Fått en beundrare som tittar på mig med hundvalpsögon och talar om för mig hur outstanding jag är på allting.
-check


¤ Kuststadstjejer av typen som bara lämnat sin hemstad under endstaka guidade bussturer organiserade av traktens enda stora arbetsgivare.
¤¤ Inte för att jag vill verka snobbig här. But let's face it. Leopardtights, lite för liten superkort studentklänning och för mycket billigt smink har aldrig varit sådär jättesmickrande på halvotränade 30åringar.


Sådärja. Det var den kort-korta versionen. And how have you been?

7 comments:

Anonymous said...

Leopardtights? Kort studentklänning? Efter 30 och ur form? *ooh my eeeeeeeeyes my eeeeyes my pretty proverbial eeeeyes, nä, nu tycker jag tt vi hyperventilerar lite* Hade de dansvänliga birkenstocks med vita tubsockor i också? Cigg fashionabelt inklämd bakom örat i väntan på att få konsumeras? småstadsfrisyrer? Tell me everything, jag måste ju fylla ut mitt fördomsförråd.

Ninde said...

You bet. Fast två olika. Och då har jag ändå inte kommit in på hon med tajtsen jag inte ens kan utröna materialet på. (Typ Banylenterylen) he he. Till deras försvar måste jag säga att de höll matchvikten iaf. Men samma antal kilon sitter ju inte lika fast vid 30 som vid 15 om man inte jobbat på det..;)

Inga birkenstocks iaf. Antar att traktens vårdpersonal inte var utsläppta just då, he he.

Småstadsfrisyrer. Tja. Kanske lätt för mig att dömma som har Storstadsnivå på lönen. Om jag var olycklig nog att bo kvar ute i ingenstans med nada i lön skulle jag nog också tvingas köpa nya kulören på Ica eller gå till lokala Kattaz Klipp för att be henne utföra en vansinnigt avancerad håruppsättning hon bara sett på bild förut, med lite hm..spännande resultat.

(och ja, alla ser inte ut som om de ramlat ur en dålig film. Finns lantisar som har stil. Mina närmaste kompisar t ex. Men nästan lite kul att se vissa med typisk småstadsstajling. För mycket. För sent..)

A. said...

Låter lite som de kör det brittiska stuket kuststadstjejerna... det var min regel när jag bodde i Skottland. När jag började tycka att skottskorna var snyggt klädda och ibland tom lite läckra var det dags att flytta hem... :D

A. said...

Och förresten blogga inte så ofta. Svårt att hinna med att läsa allt... vi har jobb att sköta också...

royal republic said...

Åhh, så du har varit hemma i Hälsingland (pilkar lite ;)

Vill bara inflika att även om det inte är så stiligt kan det va ganska sexigt med trashy looks! Dock inte med Birkenstock.

Ninde said...

A: Eller dra ner på ransonen på puben? ;)

A: Tack detsamma. Och kommentera inte så ofta du heller. Hinner ju inte läsa allt..;)

Royal: Birkenstock blir olagligt utanför jobbet när jag blir diktator..Och Kuststaden ligger inte i Hälsingland. Not even close.;)

A. said...

Jo det kunde nog vara lite bättre kanske... att dra ner på pubintaget alltså...