Wednesday, August 30, 2006

Hej Hans Huligan, hade du kul på Derbyt?

Nej, nog nu! Det handlar inte om vem som började sprätta sand på vem i sandlådan. Okej, Hans Huligan att du vill tillhöra en grupp, ingå i ett större sammanhang. Att ditt liv ter sig tomt och meningslöst utan en hobby och det smartaste du kunde komma på var att hiva öl o sen banka skiten ur andra, gärna med en piffig ljusshow till.

Ok, jag fattar, vissa individer har alltid och kommer alltid att vilja bråka. Finns det inget krig så kan man ju alltid hitta nån annan ursäkt.

Så gärna för mig, hitta likasinnade, hitta plats och tid och starta en egen privat "Fight club". Slå varandra sönder och samman bäst ni vill, håll in ölkaggen och låtsas att ni är Brad Pitt. Sedan, städa upp håll käft och sams och gå till jobbet (what goes on in war stays in war). Låt oss andra slippa se och höra, för vi är föga imponerade.

Bajen och alla andra lags rykten förtjänar bättre än att svärtas av er. Respektera märket och låt oss övriga se fotboll ifred.

Vad är alternativet? Publikfria matcher? Män mellan 15-65 insläppes endast i sällskap av mamma/svärmor/5 minderåriga barn?

4 comments:

A. said...

Problemet är ju att de leker fight club dessutom...

Problemet är ju att de inte bryr sig alls om andra. Men det blir väl så när man har mer kemiska substanser i kroppen än blod...

Ninde said...

Syftade mer på att om du promt måste slåss så välj ett lämpligare ställe. Hela iden med fight club var väl att hitta ett fungerande sätt att avreagera sig på om jag minns rätt. Men visst, där spriten går in går vettet ut, i den mån det fanns något från början.

A. said...

Jo, jag förstod vad du menade...

Menade själv att det oftast inte är någon fara alls för oss "vanliga" supportrar de slåss ju oftast mot varandra.
På konstiga platser ibland dagar innan match...

Men när det är derbyn är de ju "sjukt" taggade av annat en den vanliga ölen innan match...

Då är det ju farligt. Menar inte att försvara dem alls på något sätt...

Ninde said...

Ok, fattar :)