Sunday, August 27, 2006

Helga vilodagen

Mycket att göra i helgen, flängt runt halva stan i lördags i diverse ärenden. Sedan utgång med tjejkompis för att fira hennes nya tjänst. Middag på fiina restaurangen med sedvanlig diskussion om allt från heminredning, bröstoperationer och hennes nya manliga prospekt. Prospektet sägs likna Sean Connery men verkar efter noga uträknande av olika universitetsår osv vara i älsta laget för att leka i kompisens liga. Tänkte på skillnaden mellan oss två, båda singlar men jag försöker förbli det ett tag. Hitta mig själv igen ibland all känslomässig bråte exet strött omkring sig.

Flirta lite, le och diskutera allt mellan himmel och jord men utan att inleda eller inledas i något närmare med någon för tillfället.

MJ ringer och messar, jag är undvikande och lite less just nu. Saknar H, hans liverfarenhet och humor, vet att han är uppbunden just nu och vill vänta tills veckan med att höra av mig. Vara cool, ickeklängig och...gaah i stort behov av tröstkramar och gulliga ord. Samt en näve Losec efter helgens utsvävningar ...

No comments: