Tuesday, November 09, 2010

Mr Players fest

Sådär lagom pigg. Men hade ju lovat. Värsta festen. Sova lite middag. Starkt kaffe. Klä ut sig till pigg och partyprinsessig wearing black.

Sammanstråla med Mr Players Storebror och hans tjej lite innan. Som är världens gulligaste göteborska som dessutom just gjort mig en stor tjänst. Som jag har mycket svårt att lojalitetshata bafatt en av mina Tjejkompisar sort of var ihop Storebror Player när de började umgås. Äh vafan. Tjejkompis umgås med folk jag helst inte umgås med. Så jag berättar vart jag ska för S. Och med vilka. Sen får hon föra det vidare att jag och Mr Players tjej har kontakt ibland. Big deal.

Och festen...

* Mr Players pappa. Hälsar som hastigast på honom. Tror inte han kommer ihåg mig. Undrar om han har någon aning om hur vi såg på honom då. Hur cool vi tyckte han var, hjälten med värsta häftiga jobbet och coola stilen. När Mr Player just gått ut gymnasiet och han var några och 40. Han var ju sällan hemma när Mr Player bodde hemma men när han nu var det han den goda smaken att hålla sig i bakgrunden när sonen hade kompisar hemma. Minns att han brukade tassa in och diskret vattna blommorna och upplysa om att frysen nu fyllts på med glass. Precis de uppgifter man i den åldern tyckte var lagom lämpliga för föräldrar. Minns att en av tjejerna i gänget som var där råkade säga högt det vi andra tänkte. "Fan vilken snygg pappa du har¤." Blev lite konstig stämning där ett tag. Undrar om han hade någon aning.


* En av Mr Players kompisar. Skitglad o trevlig. Tills någon råkar påpeka för honom att han har likadan frisyr som en halvslemmig kändisadvokat.

* Killbekant som gjorde idoga försök att sälja in en av sina singelkompisar genom att upprepa argumentet "meen, han är jättesnäll..".

* Tjejkompis med badbreakup-syndrome. Funderar på att skita i relationer och skaffa barn via Danmark istället. For real.

* Försök att få mig att uppvisningssabrera en Henkell Trocken. Ja ba "Meen pliis, don't insult me.." Å andra sidan var det kanske lika bra. Sabrering gör sig bäst tidigt på kvällen. Innan säkerhetstänket spårar ur.


¤ Och då hade hon inte ens sett honom i uniform. Och det vid en tid då man tyckte de flesta över 30 var typ osynlig gubbe.

6 comments:

Kim da Costa said...

Ha ha. Skönt att någon vågade kommentera den hunkiga fadern.

royal republic said...

Hur har du lärt dig sabrera? Finns det månne en kurs på Youtube eller är det dina besök en france som har berikat dig, kanske en kökskniv och en fyllefest? Hur som helst får du komma hem till mig och lära mig med le réel connerie anyday. (tack google)

AtiVasquez said...

Hmm?!. Trodde kakan sparades tills sist. Nåja alltid nåt speciellt med sista kak biten.

Mr E said...

Sån pappa ska jag bli, lätt! :)

Ninde said...

Kim: Ha ha ja. Skönt. Ännu skönare är det att det inte var jag som talade innan jag tänkt för en gångs skull. He he..


Royal: Nej nej o åter nej. Sabrering görs med sabrerinsgsabel. Ingenting annat. Nog bästa du får svar i ett eget inlägg... (Le réel connerie, ha ha ;)

Ninde said...

´Vz: Hej och välkommen! Kakan sparades till sist? Mja. Å andra sidan brukar ju champagnen gärna drickas tidigt...

Mr E: Det kommer du säkert att bli med. X 2 ;)