Tuesday, November 09, 2010

Sen i helgen har jag tackat nej till..

* En natt i gamla stan.

* Att följa med Killkusinen och hans kompis till den däringa Spelmässan dit alla fanatiker vallfärdade i helgen. Blev dock en kaffe i all hast när vi alla tre var på väg åt samma håll. Toppad med veckans mest otippade diskussion. Kattpsykolgi.

* Överambitiös söndagsträning med tysk träningfanatiker som tolkat mitt jo, det vore ju kul nångång som bokstavligt. Som i söndagen efter festen. Hördes på tonen att hon tyckte det var svagt av mig att backa för lite feber. Som jag faktiskt vaknade upp med i söndags.

* Specialinbjudan till middag med kvinnligt nätverk way outta my league. Svider som fan när man vanligen är den där supersociala. Men jag har ingenting att komma med. Än. Bara en massa lösa trådar. Hoppas på en ny chans när de jag knutit upp några av dem.

* Fika med en kompis/ Vinkväll med Tjejkompis. (Vafan hör folk bara av sig när man redan är upptagen. Murphys?)

2 comments:

Anonymous said...

Tyskar äter sina persikor friterade, den där hurtigheten tror ja inte på för en halv sekund, damage control möjligen... och träna med halsont = füü, så det gjorde du rätt i tycker jag.

och kattpsykologi? en outforskad visdom man borde förkovra sig i?please do tell :)

Ninde said...

Diva: Nja. Alltså... När det gäller tyskar och hurtighet verkar det bannemig bara finnas två sorter. 1. De som anser att sträcka sig efter fjärrkontrollen är alldelles lagom med motion. Lever på öl, konstiga knackwurstar nutella och annan dynga.

2. De som börjar dagen med att glatt berätta för dig att de nu skaffat nya dubbdäck till cykeln och på så sätt kan fortsätta cykla sina 5 mil till och från jobbet även när det haglar på tvären och vi vanliga dödliga håller på att förfrysa oss på väg till t-banan. Typ.

Om de någongång slår på stort och äter pannkakor är naturligtvis bären egenplockade till och allt är ekologiskt och 100% sockerfritt.. ;)

Kattpsykologi? Jajamen. Blir jag snuskigt rik ska jag sluta jobba och börja fila på en avhandling baserat på Grå Katten och andra missars beteenden...

I det här fallet var det frågan hurvida det är skadligt att leka med ljuskällor med katten. T ex låta katten jaga solkatter/ficklampsljus. Killen i fråga hävdade bestämt teorin att det kunde göra katter sjuka i huvudet..

Det tror jag väl sådär lagom på. Möjligen frustrerade över att ständigt jaga något de aldrig får fatt på (och förmodligen ser annorlunda pga annat djupseende.) Don't overdo it är väl min tes...