Sunday, August 01, 2010

Att återvända till Hemstaden

Var fan ingen schlager. Det var smärta till att börja med. Akutbesök hos tandläkaren. Som inte är min gamla vanliga utan i Hemstaden.* Kan iaf konstatera att Hemstadstandläkare är lika skruvade de. Om inte mer. Man väntar. Man får sig tilltdelat en tandläkare. Ung. Kvinnlig. Verkade fullt normal. Tills hon öppnade munnen. Och glatt anförtrodde mig alla practical jokes hon och hennes kollegor brukade ägna sig åt. Efter att hennes tandsköterska nu brutit sig in och riggat hennes skåp ruvade hon på hämd. Kanske skulle hon plocka upp en gammal klassiker från utbildningstiden. Blanda lite bedövningssalva i hennes läppcerat. Vad trodde jag om det?







* Dock inte helt övertygad om att någon annan tandläkare än min vanliga och en av hans tandläkarkompisar egentligen kan laga tänder. På riktigt. Alla andra är bara hobbysadister är jag övertygad om. Iallafall nästan.

2 comments:

Kim M said...

Ha ha.
HILFE!

Ninde said...

Kim: Det ville jag också skrika. Men lite svårt med alla tusen prylar tandläkaren envisades med att skyffla in i munnen samtidigt bara...