Tuesday, September 07, 2010

Dagens iskalla ideolog

Lars "bröstpump fungerade bra för mig" Ohly. Ja. Vad fint då. För det var ju säkert du som använde den, eller hur?* Själv kan jag tänka mig en räcka lätt smärtsamma saker som skulle fungera rätt bra för mig med att staten påbjöd att andra genomgick. Bara jag slapp själv. Men till skillnad mot Ohly skulle jag aldrig vifta undan någon som berättar att något gör ont och inte fungerar med att det inte är viktigt. Att det är smällar man får ta för att hålla den ideologiska kursen spikrak. Att individer kommer ikläm är oväsentligt. Bara den röda fanan är i topp..



* Sen är det en annan sak om det fungerade bra för just honom och hans fru. För till skillnad mot Lars Ohly anser att myndiga människor är fullt kapabla att fatta privata beslut själva.

7 comments:

f d anonym said...

som t ex mansslamporna i inlägget nedan.

Kim M said...

Ohly ska veta hut.
Så jävla mycket hut.

Ninde said...

fd anonym: Eh.. Nu följer jag inte riktigt din tanketråd här. Utveckla gärna!

Kim: Sjukt mycket. :)

Liz said...

Jag tycker Ohly ska damma av sin bröstpump och sätta den i arbete för att producera miljövänlig och härligt jämställd mjölk. Dagen han har lyckats tillverka en caffe latte med tjusigt lövmönster i skummet på toppen lägger jag en röst på v :) Till dess ligger helvitti thattaway, bara att lämna vuxna kvinnors bröstval ifred, svepa palestiasjalen ett varv till och börja trampa :) /Liz, subtilt antydande att V kanske inte har världens mest verklighetsförankrade idéer

A. said...

Övertaskande uttalande från en som "grät när Berlinmuren föll"?

Sen tycker jag man ska fråga hans fru om det var så. Han har ju traditionellt svårt att hålla sig till sanningen. Eller så var han tex jordens talang i fotboll som verkligen platsade i ett seniorlag som 7-åring och verkligen spelade i Nackas avskedsmatch. Fast han kan ju göra som vanligtoch ta tillbaka det han sagt...

fd anonym said...

jag kanske förstod dig fel, men du verkade anse att mansslamporna inte är kapabla att fatta privata beslut själva. eller var det kanske inte deras privata beslut du bloggade om?

Ninde said...

fd anonym: Aha du tänker så..
1. Ja, jag anser fortfarande inte att Lars Ohly ska besluta åt dem ;)
2. Om de är vuxna nog att besluta själva? Det hoppas jag. Det brukar jag förutsätta, även när folk ber mig om råd..;)

3. Fortsätt gärna att kommentera. Men bra om du kan hitta på ett eget nick så att jag vet "att du är du" i fortsättningen? :)