Thursday, September 09, 2010

Kvalet

10 dagar till val. Och fortfarande inte säker på vad jag ska rösta på. Alls. Alternativen har aldrig tyckts mig så dåliga som i år. Har du bestämt dig?

10 comments:

Liz said...

Jag har bestämt mig. Inte för att jag tror att skillnaderna är särskilt stora, eller förväntar mig några himlastormande succéer nånstans. Jag väljer bara mellan att betala x eller 2x för samma crap, och då väljer jag hellre att betala en gång än två. Sen vill jag hemskt gärna att mp ger fan i min bil och ohly håller sig långt från mina juver.

Kim M said...

LOL @ Liz.
Så sant.

msn00b said...

Ingen aning. Jobbigt med sant.

Anonymous said...

spritpartiet

A. said...

Ärligt talat? Är det så svårt? Om man hänger med? Jag kan inte vänta på att få rösta. Och alla ska inte med enligt min röstsedel :)

Visst är jag lite göteborgsk när jag svänger mig med gamla slogans ;)

Ninde said...

Liz: Word! :D Även om det blå laget har drag jag ogillar också..

msn00b:Hej och välkommen till gruppen De Osäkra..

Anonymous: Spritpirater? ;)

A: Alla ska inte med alltså? Speciellt inte sjuka, handikappade och andra simulanter då menar du? ;)

Ninde said...

A: ..och blanda inte in GBG:arna i det här nu. De har inget ont gjort..;)

Anonymous said...

Egentligen har jag det, men jag vet inte riktigt om jag skall slösa min röst på ett KalleAnkaparti som har lyckats dra till sig de flesta rättshaveristerna i Sverige.

Royal

Är förövrigt fena på juver. Lite av ett specialintresse jag har! :D

Simon said...

Svårt att bestämma sig? Det finns ju bara två alternativ att välja på!?

Du kan rösta blått eller rött. Välj själv. Ett alternativ är testat i praktiken, det andra inte.

Ska man sen vara taktisk så kan man snabbt räkna ut att oddsen talar rätt starkt för att alliansen vinner och att SD-pajasarna faktiskt har en reell chans att ta sig in i riksdagen. Om så blir fallet är en röst på något annat än alliansen i förlängningen även en röst på att SD ska få öppna käften i riksdagen och ha något att säga till om. Får alliansen däremot över 50% och egen majoritet så kan de sitta där bäst de vill, ingen kommer lyssna på dem ändå.

Ninde said...

Royal: Kalle Anka parti ideed..;)

Simon: Tycker iofs bägge varianterna i viss mån är testade. Utan något direkt lysande resultat i nutid.. Sen tror jag iofs inte SD kommer kunna driva igenom någon av sina hjärtefrågor ändå.. Övriga partier kommer att kohandla hejvilt för att hindra det om så behövs. Mer bekymrad för att det blå laget isåfall säger sig i första hand söka stöd hos MP. Således kommer en röst på det blå laget eller det röda gå på ett ut. Bägge delarna kan i förlängning vara en röst på MP..;)