Wednesday, April 07, 2010

...och nu blev det plötsligt prestige här..

Ett samtal. Från söta rara tjejbekant. Hon med dubbla examina. Som ringer för att berätta att hon hört ifrån säker källa att de är väldigt interesserade av just mig. Att det är halvklart med väldigt få kvar. Men vafan. Jag som skulle ta det hela med en lagom avslappad klackspark. Nu måste jag ju ro hem det här. Oavsett om jag vill ha det eller ej. Bafatt.

4 comments:

Serafim said...

Ajdå, eller så psykar hon dig. Du vet kvinnlig konkurrens. Det där som jag aldrig begriper. Men inser att vissa har en agenda. Som inte alltid är så snäll.

Man kan alltid tacka nej.

;)

Liz said...

Äh, oavsett vad hon menar så är en sak fastställd bortom rimligt tvivel: du har uppenbarligen egenskaper man inte kan dubbelexaminera sig till. Det är riktigt stort, och du har all anledning att vara stolt och glöm för guds skull inte att belöna dig själv med ett par galet snygga skor(att ha första dagen på din nya kickass-tjänst kanske?). Snygga skor är bra för själen, står i bibeln nånstans till och med tror jag :)

royal said...

testing testing

Ninde said...

Serafim: Vet exakt vad du menar och brukar alltid ha det i bakhuvudet. Men den här tjejen har givit mig inside info helt utan egen vinning förut. Förutom det faktum att hon är på god väg att befodras från bekant till vän.

Liz: Tack tack. Jodå. Blev skor. Med skapliga klackar. You are a wise wise woman. He he..:)

Royal: Roger that..:)