Tuesday, October 12, 2010

Tecken på att du blivit stammis hos din lokala koffeindealer II

Baristan har slutat fråga dig vad du ska ha. Hon räknar kallt med att du stoppar henne i tid om du vill ha något annat än den vanliga vuxenvällingen. En dubbel-lätt-latte i mitt fall. Även om jag i smygg funderar på att go i lite wild n' crazy någon dag. På en cortado. Vad dricker du?

8 comments:

Anonymous said...

Jag knallar bort morrande till kontorets nya espresomaskin och fyller ett vattenglas med 2st dubbla espressoshots. ingen mjölk, inget socker. Håller mig vid liv i ungefär en timme (hej beroende?!)

A. said...

Te. Och en kopp hederligt svart kaffe per dag... :D

royal republic said...

Kaffe.

Anonymous said...

Alltså.. på mitt hak i Ösd behöver jag aldrig beställa - de svänger alltid ihop en specialare till mig, vet mina smaker. och det blir olika men fantastiskt bra varje gång. ändå

Här nere i Sthlm har jag precis hittat mig ett ställe där de känner igen mig,, men har inte svävat ut mer än till hazeldream och vanillafun...

Miss Baglady said...

en kaffe vid niotiden på kontoret och sen en dubbel espresso efter lunch. Thats it most of the days

Serafim said...

Tar en knappt halvkopp mjölk, värmer 1 minut i micron.. sätter igång espressomaskinen kör 2 podar av starkaste kaffet och sen är det bara att slå i kaffet i mjölken. Går att värma mjölken med ånga men det är lite mer omständigt..

Björnen said...

En kopp kaffe per dag numera för att jag blir alldeles för stissig annars. Och om jag får välja så blir det en dubbel caffe macchiato. Latte, cortado och vanlig espresso går också ner om det skulle knipa! ;)

404 said...

Samma sak här, fast jag tar en latte på pressbyrån. Jag vet, det är inte helt rätt. Fast mer rätt än den bruna sörjan på jobbet. :)