Tuesday, September 01, 2009

So tired I could'nt even sleep

När jag för en gångs skull la mig tidigt vaknade jag lik förbaskat mitt i natten utan att kunna somna om. I guess sleeping is so last season. Således idag tidigt uppe. Påklädd. Frukosterad. Med massor av extratid på morgonen. Känns nästan lite scary.

10 comments:

Björnen said...

Se det som en föraning om hur livet som småbarnsförälder kan vara! ;)

Kim M said...

Ju äldre man blir desto tidigare kliver man upp... Varning!

Miss Baglady said...

POWER!!

Mr E said...

Som de andra säger, det är åldern. ;)
Dags att börja kompensera genom att klä sig som en 15-åring, börja spela hög musik på mobiltelefonen på bussen eller kanske köpa moped?

Vindvirvel said...

My god! Hur gjorde du? Några tips and tricks hur du lyckades? Skulle gärna ha ha lite extratid på morgonen! Hade det hela haft med åldern att göra hade jag varit uppe vid, typ, tretiden. Haha. Snooze-funktionen är min bästa vän. ;)

Ninde said...

Björnen: Ha ha jasså? Fast trodde skillnaden var att man då skulle kunna sova massor, men inte får pga en mycket liten människa? ;)

Kim: Nehedu. Det här är mer temporär sömnlöshet pga mkt o lite rörigt just nu. Och jag kommer nog vara den enda pensionären de får dra upp på morgonen på hemmet, ha ha.

Miss Baglady: Mja. Kändes mest lite som att jag var på fel tidszon om jag ska vara ärlig..;)

MR E: Nja. Hoppas det blåser över. Fast att gå in i en andra barndom vore ju aldrig fel..;)

Ninde said...

Vindvirvel: Easy peasy. Se till att jobba häcken av dig på jobbet. Få andras struljobb som tack. Tro att du är smart när du för en gångs skull går och lägger dig tidigt.

Vakna klockan tre av att du funderar på saker och ting. Ligg och vrid dig ett tag. Ge upp. Gå upp. Klä på dig. Läs tidningen. Ha tråkigt. Hinna bli trött redan innan du hinner till jobbet..

Den dagen jag vaknar innan väckarklockan och är pigg och utsövd mer än ungefär en gång om året, hör jag av mig, ha ha ;)

Anonymous said...

Sova kan man göra när man blir gammal..ja just det ja. Det är ju sova man inte kan när man är gammal...men Ninde...du har väl inte gått och blivit...ähh inte då.


Royal

Serafim said...

Känner igen det. Kan dessutom få det till att bli en vana. Ingen hit alls.

Fantastiskt vad mycket man kan grubbla på nattetid..

Ninde said...

Royal: Hah! Tänk inte ens tanken hörru..;)

Serafim: Vi säger att det är en släng av kulturellt grubblande svårmod bara. Lite lagom konstnärsgener sådär. Låter iaf bättre än ren o skär sov-ågren..;)