Thursday, March 05, 2009

Mer helgen som var

Fick besök också. J. Barndomskompis från Hemstaden på besök i Storstaden. Egentligen varit här en vecka och hälsat på underverket. Ny pojkvän. Passar på att avlägga visit hos mig innan det är dags för hemfärd. Alltid kul att träffas och prata lite gamla och nytillkommna minnen. Känner J som en sportig tjej, rätt sund till kropp och själ.

Nu dagen till ära dessutom nykär. Men det är något som inte riktigt stämmer, hon är inte riktigt sitt vanliga glada själv. När vi käkat och pratat ett par timmar får hon plötsligt något besvärat i blicken och mumlar om att hon kanske behöver låna toan en stund. Jag gör en förvånad, si, mi casa-tu casa, but what's up with all the fuzz-gest. Besvärat mumlar hon nåt i stil med..eh..du..har-inte-nån-gammal tidning-kan-nog-ta-en-stund. Eh.

Plötsligt lägger min hjärna ihop två och två. Ny skitsnygg pojkvän. En veckas ledighet tillsammans. I hans lilla etta. The Tjejer Går Inte På Toa Problemet.

Jodå såklart vi gör. Vi måste ju sminka oss. Och kanske kissa ibland. Möjligen. Men absolut inget annat. Inte då. (Och alla killar som vill fortsätta att tro det slutar läsa nu.)

Jodå hon hade ju inte tänkt att det skulle bli såhär. Först gick det ganska bra. De hade varit alldelles för upptagna med att slita av varandra kläderna för att äta speciellt mycket. Sen hade hon plötsligt insett att drömprinsen liksom bodde i en minimal etta. Med lövtunn jädra toadörr* och inget fönster. Knappast drömläge när man vill imponera på drömkillen. Dessutom kunde de ju knappt slita sig ifrån varandra sådär i början.**

Så hon höll ut och höll sig. Ett tag. Tills hon väl fick några minuters egentid på ett naturligt sätt. Och plötsligt funkade saker inte. Nu en vecka senare var det faktiskt lite småjobbigt för att vara helt ärlig.


Tja, vad kan man säga. That's not the way to do it. Tjejen är en amatör. Istället ser man till att vakna i god tid före honom. (Vilket inte är så svårt efter ett tag då man sedemera brukar få rätt ont i magen.) Man smyger upp och går på toa. Duschar, borstar tänder och fixar till sig. Är man riktigt nojjig sminkar man sig också. Fast bara sånt smink som inte syns direkt. Bara får en att se ovanligt naturligt vacker ut. Sen tassar man tillbaks och låtsas som om man precis vaknat när han gör det. Ständigt fräsch som en nyponros. Sådär håller man på tills man konkluderar att det här med fast pojkvän är för jädra mycket jobb och gör slut.***



* Jodå. Har hört tjejer i detalj diskutera hur man ljuddämpar genom att proppa en massa toapapper i toan innan för att undvika eventuella pinsamma ljud. Kontra risken att att det blir stopp istället och ännu mer pinsamt.
** Tänk gemensam dusch..
*** Okej, döm mig inte för hårt här. Jag var inte sådär direkt jättegammal då. Han fattade inte alls varför jag gjorde slut och letar nog fortfarande efter den perfekta flickvännen. Hon som alltid var nyduschad, fräsch och perfekt.

10 comments:

Felicitas said...

Hahaha! :D Tänk, vilka problem! :)

Miss Baglady said...

Fast bryr man sig inte mindre och mindre om sånt där ju äldre man blir?

Jag gör det i alla fall.

Herregud, dags för killar att lära sig att vi tjejer också går på toa emellanåt och både bajsar och kissar. Istället för att få tokigt ont i magen. Stackars !

Fast been there done that såklart. Men ändå...

Anonymous said...

Hahahaha. Får alltid, oavsett kärlek närvarande eller inte, det där problemet när jag är utomlands. Det går inte. Inte ens ensam på hotellrummet. (Fast vid flerveckorsvistelse kan det ske nån enstaka gång...)
Enorm lycka att landa i Sverige i ett enda avseende...
;D

Anonymous said...

Baglady: Dags för er tjejer att lära sig att vi redan vet..så blev det mer rätt.

Royal

Anonymous said...

Åh! Jag trodde nästan att detta var en myt. Men nej då...

Anonymous said...

Eh tro det eller ej, men vi vet faktiskt rätt mycket om hur ni fungerar.

Vi blir inte lurade, vi bara låter er tro det.

SmartSorken

A. said...

Brustna illusioner nu på morgonen. Kommer ligga i fosterställning och lågt mässa "...det kan inte vara sant, det kan inte vara sant, det kan inte vara sant..."

Men ärligt, just den delen är ju lite jobbig för killar i nya förhållanden också. I typ 2 dagar...

Anonymous said...

hehe ohh gud vad jag känner igen mig, sad men true. Du inspirerade mig till att blogga om bajs, sug på den du :-P

Ninde said...

Felicitas: Ha,ha ja. Nypojkvänsproblem...;)

Miss Baglady: Jo, lite coolare har man väl blivit med åren...

Vindvirvel: Ha ha utlandstoaletter är fasen ett kapitel för sig. Själv hatar jag amerikanska "guldfiskskåls" modellen...även om man blir härdad och resvan med tiden.

Royal: Jo alla andra tjejer kanske. Men inte vi. Vi är perfekta..;)

Kim: Sad but true...ha ha

Sorken: Attans då. Kan vi inte bara fortsätta låtsas som om ni inte vet? ;)

A: ..och ändå hade jag satt ute en liten varning om att sluta läsa för känsliga själar som dig? Ha ha..

2dagar? Kom igen när det är jobbigt efter typ två veckor...;)

ms.noob: Ha ha, där ser man. Läste ditt inlägg, 3,5 mil. Nog värre än mig faktiskt....

Mr K said...

Lärorik blogg det här.