Tuesday, March 24, 2009

Nytt lågvattenmärke

Just när jag trodde att jag hört allt. "Nä, det kan vi nog inte göra. Det står ingenting i vår manual om det." Nä. Så dumt av mig att tro att man kanske skulle kunna förutsätta att någon med högskoleexamen skulle kunna tänka självständigt. Dra slutsatser. Antar att det är svårt att använda sunda förnuftet om man inte har något. För det ingick inte i jobbbeskrivningen.

4 comments:

Anonymous said...

Du sweetie, på tal om något helt annat. Jag behöver tips om en riktigt mysig tjejfilm, jag såg Montana Sky efter att ha läst om den i din blogg and I fuckin loved it, har du fler liknande tips?

Ang inlägget, amen sister I hear ya. Tyvärr är världen uppdelad i två läger, de intelligenta och de...ehrhm..not so much so. Du liksom jag tillhör den första kategorin och det är extremt frustrerande at best. Jag hoppas allt känns bättre snart, om det är till någon tröst så känns allt som att det är lite off just nu, jag skyller på årstidsväxlingen, allt känns bättre snart igen. Stor kram

Anonymous said...

Sorry men man delar inte ut förmågan självständigt tänkade på högskolor.
Snarast tvärt om.

Sorken

Anonymous said...

Mycket drama i Nindes värld just nu.
Hoppas det lugnar ner sig snart.

Ninde said...

msn00b: Kul att du gillade den. Kommer inte på någon bra tjejfilm som liknar den just nu. Ska väl vara den där serien McLeods döttrar då, om den fortfarande går på dagtv, var så länge sen jag var hemma sjuk så jag har dålig koll..
Just nu är det mer The Devil wears Prada/Kill Bill som åker fram i DVD hyllan för tillfället. Och den gamla trogna sex and the city boxen, men det är ju lite en annan genre. Får återkomma i ärendet vid tillfälle..:)

Sant. Skyller ömsom på årstiden, ömsom på managementet här..;) Kram tillbaks !:)

Sorken: Hm. Du kan ha en poäng där. Tyvärr..

Kim: Ja. Tyvärr fel sorts drama..