Wednesday, January 14, 2009

Tjugondedag Knut-då dansas julen ut..

Eller dansa och dansa, iallafall ska man enligt traditionen ha julgransplundring då. När jag var liten gick det av stapeln hos kompis moster. Nuförtiden har jag varken moster eller barn. Det mest barnsliga jag känner är väl Killkusinen. Som kom över och åt upp resten av julkakorna och drack upp all mjölk i kylskåpet och sa sig vara mycket nöjd med arrangemanget. Speciellt den delen att jag själv inte käkar socker såhär efter jul...

6 comments:

404 said...

Men om du inte äter socker, varför har du då kakor hemma? Skicka över dem till mig istället. Sitter just nu på stadsbiblioteket och behöver lite kakor. :)

Anonymous said...

Och BÅDA mina föräldrar fyller år Tjugondedag Knut... så igår var jag ju tvungen att gå hem till mamma och dricka vin..

Anonymous said...

Barnslighet är en dygd, en välsignelse, en förmån, en glädjekälla, en styrka och en inställning, kort sagt en fin manlig egenskap.

Kakor och mjölk?
Anyday :)

En synnerligen barnslig Sork

Anonymous said...

Bra där!
Ut med sockret.

Miss Baglady said...

Ja, var det idag? Då gjorde jag helt rätt sdom firade med lite öl då;)

Ninde said...

404: Inte något stort kakmonster faktiskt. Försökte, men budet ville inte leverera till "404, han med bloggen på stadsbiblioteket" ;)

Ängeln: Men vin är väl gjort på druvor. Som är frukt. Som är hälsosamt? ;)

Sorken: Har fortfarande några kakor kvar i frysen (out of sight, out of mind). Men tala inte om det för Killkusinen bara..;)

Håller med dig ang barnslighet. Min första impuls när det kommer snö är fortfarande "whoho snöbollskrig". Sen kommer jag på att jag är vuxen och har ett möte inbokat. Typ..

Kim: Bara ut. Tillsammans med de blixtsnabba kolhydraterna..;)

Miss Baglady: Var i tisdags. Men öl är väl bra. Prima b-vitamin, ha ha ;)