Tuesday, January 20, 2009

Funderingar

Jo, jag gjorde det tillslut. Frågade H om råd. För det är just sånt han är bra på. För att jag behövde en kallt logisk alfamale till att analysera läget. Och det vore ju slöseri att inte utnyttja de kontakter jag har, den erfarenhet han har i just det här. Eller också är jag bara ett osjälvständigt våp som utnyttjar möjligheten att ta hjälp av en man så fort det börjar bli hett om öronen. Fan. Hade dessutom nästan hoppats att H skulle vara mer kritisk. Avråda. Men han är uppmuntrande. Peppande.

Säger vafan, klart du ska ta chansen. Anta utmaningen. Och skulle jag få problem måste jag lova att komma till honom. Jag suckar. Uppskattar honom. Men får den där känslan av att han vill rädda mig. Fortfarande. Men förr eller senare kommer jag att bli ihop med någon annan. På allvar. Och då kommer vi inte kunna ha samma kontakt som nu. Inte på samma sätt.

5 comments:

A. said...

Ärligt talat. Fint inlägg men du missar det väsentliga. Eller att berätta det väsentliga. Vad handlar det om egentligen?

Eller så är det bara för att jag är korkad som inte förstår. Men det skyller jag på att jag är man. Eller av det könet i alla fall...:D

Felicitas said...

Ja, det är svårt det där. Väldigt svårt. Men det löser sig nog, hoppas jag.

emster said...

Jag är lite med A, berätta mer: jag är så slö jag fattar inte om man inte trycker upp det i ansiktet. Om jag ska gissa låter det som större ansvar på jobbet, kanske en gruppchefsposition eller så?

Och om så är fallet (eller vad fallet än är) säger jag: Verkar det kul så gör det! Du är vass och kan hantera det!

Anonymous said...

Du hade säkert redan svaret som alfahannen gav dig inombords. Du ville bara få det bekräftat. Då är man inget våp, då är man smart! :)

Ninde said...

A: Ha ha, är nog mest att du jobbat för mycket på sistone. Precis som jag kan komma att göra inom snar framtid...;)

Felicitas: Jodå. Jobbigast innan nya saker är klara bara tycker jag. Sen brukar det mesta lösa sig..

emster: Jo, kommer att bli en hel del ändringar här. Ny tjänst på g..
Tackar. Likewise..;)

Vindvirvel: Ha,ha sant. Fast ibland behöver man liksom en "reality check" med någon man har förtroende för..