Tuesday, May 26, 2009

En långhelg som denna

Lämnade jag självklart stan och begav mig till mobilskuggans dal*. Hemstaden. Long overdue for a visit. Vara ute och röra på sig i friska luften. Grilla. Träffa nära och i varierande grad kära. Dock hade ingen talat om för mig att det plötsligt skulle bli sommarvarmt. Strålande sol ifrån klarblå himmel.

I all iver att komma bort från Stan hade jag glömt vissa detaljer i packningen. Som tandborste**. Och sommarkläder. Således tillbringat helgen iklädd omväxlande gamla slitna jeansshorts*** och värsta retro jeanskjolen som jag i hastigheten grävt fram från forntida lämningar. Sen passade jag på att kompa ut måndagen med. Because I was worth it.


* Jodå. På vissa ställen har man täckning. Men säg det inte till min chef. Officiellt måste jag åka till närmaste tätort för att kunna nås på mobilen. He he.
** Tack mamma för att du alltid har extra.
*** Med revor så stora att den blivit så kort att den inte lämpar sig för offentligt bruk längre men som jag samtidigt inte har hjärta att kasta för den sitter snyggt över häcken fortfarande.

5 comments:

Kim M said...

Bra. Chefen måste inte veta ALLT.
Och sitter kläderna bra över arslet så kan man ju inte kasta dem.

Peppe said...

Jag glömmer ALLTID tandborsten, det är lika svårt att komma ihåg att packa ner den som att komma ihåg att köpa toapapper.

Miss Baglady said...

Bara man har humöret så brukar man klara det mesta:) Och jag lovar att inte berätta för chefer och annat otyg. Mobilskuggans dal skall förbli i mörker,,,

msn00b said...

Låter som att du haft en underbar helg, gud vad skönt det låter :-)
Och ang kjolen, keep it. Jag har ett par sådana jeansshorts, de är ta mig fan magiska.

Ninde said...

Kim: Ha, ha nä det kan man ju inte..

Peppe: Du med? Tänk ibland tror jag nästan att vi måste vara släkt...:)

Miss Baglady: Tackar allrasom ödmjukast. Bäst så..;)

msn00b: Jodå det var en välbehövlig paus. Kjolen är väl sådär. Men shortsen är helt klart magiska. Lite synd bara att jag inte vågar ha dem på stan längre..