Monday, October 26, 2009

Det här är fan humor

Lite emot själva tanken att betala någon enbart för att prata om mig själv i en timme. Skulle själv bli uttråkad efter max en kvart. Dessbättre hade jag tydligen missförstått det hela. Man betalar alltså för att kunna snacka skit om andra. Till någon som har tystnadsplikt och inte får skvallra. Genialt. Lite som när man går till tandläkaren då. Fast utan smärta.

3 comments:

A. said...

Hos tandläkaren? Är det bara jag som får munnen fylld med tussar, röntgenprylar, små hackor och fingrar från tandläkaren. Prata med en jäveln* är ju helt omöjligt... ;-)


*Tandläkare är det värsta jag vet. Ber alla tandläkare om ursäkt. Inget personligt. Det ni håller på med är bara äckligt.

Anonymous said...

Jag trodde det var därför ni tjejer gick till frissan eller fikade med varandra.

Fast det var ju det där med tystnadsplikten.

Dr Sork
Som kan lyssna för en billig peng.

Ninde said...

A: Byt tandläkare. Min är numera så tränad* att han inte längre väntar tills han skyfflat in rummets lösa inventarier i munnen på en innan han börjar ställa ledande frågor.

* Eller så är han interesserad av vad jag faktiskt har att säga. Eller iaf en jäkel på att låtsas.

Dr Sork: Ha,ha jodå. Söta klipptjejen och jag pratar också. Hela tiden. Men mer om andra saker. Plus att det ofta är andra kunder där som man måste sila snacket inför.. Eller borde iaf. Vem vet. Kanske klipper vi oss rentav på samma ställe?