Tuesday, September 12, 2006

Catfight?

Helgen började ju så bra, skulle ta det lugnt, vandra i solen på skeppsbron. Äta italienskt med M och gänget, inte parta vidare i lördagsnatten. Fast som nybliven singel är jag fortfarande osäker på vad singelreglerna säger om stugsittande en lördagskväll, och dansa är ju motion*L*.

Så jag går med ut, quietly minding my own business. Fram kommer en tjej jag jag vagt känner igen som en av MJ's tjejkompisar, 40kg människa, 5kg silikon, 5 kg smink ungefär.

Tränar på samma gym som MJ och har länge haft ögonen på honom. Har lyssnat sympatiskt på hans utläggningar om mig, bidat sin tid och kan nu inte motstå att komma fram för lite lindrigt nyktert "sanningssägande".

Hon: Nämen hej, så det är du som är Ninde jag hört så mycket om..(granskar mig ingående på jakt efter ev. defekter )

Jag: Hej..(shitvahettehonnu) MJ's kompis? X?

Hon: Asså du ska ba' veta vad du gjort med MJ, han har varit såå kär i dig, helt såld, men det är slut med det nu..

Jag: Du, MJ och jag är överens om att vara vänner, punkt. (Om du tror att jag tänker diskutera hans känslor med dig så tror du fel, önskar inget hellre än att se honom med en trevlig tjej men snackar inte om honom med nån jag knappt känner).

Hon: Du tror att du är så oslagbar men jag vet hur jag ska ta honom, har känt honom längre än dig, det kommer bli han och jag.

Jag:(ironiskt) Amen, fint...lycka till hörru.(Såja, vara vuxen, inte gå i konflikt grrr...din dumma brud du kunde f å t t honom på walkover om du var en trevligare person).

Dagen efter får jag ett sms där hon skriver att jag "kommer förlora big time", pedagogiskt förklarande hur hon ska få honom att glömma mig. Passar på att ta en fika med MJ och visa honom sms:et, han blir rosenrasande på henne.

Hoppas verkligen att MJ träffar någon ny kärlek snart, det här börjar bli jobbigt.

Ikväll vässar Ninde klorna och insuper visdomsord från "Desperate Housewives".

No comments: