Monday, August 25, 2008

Dagens kroppsliga bestraffning

Ja det kanske inte var så smart att välja just den gymkillen som min personliga coach. Men jag tyckte väl att han såg kompetent ut (eller iaf bra ut då.) Det gör han fortfarande. Däremot är jag lite skeptisk till hur mycket han kan. Egentligen. Förutom att vara sadist. Inte en bra sorts sadist som peppar en och retar upp en så att man får värsta adrenalinkicken. Utan den tråkiga sorten.

Den som av misstag kan ge en svag tjej killnivå på övningarna och komma på sig själv först när man håller på att bryta ryggen i första försöket. Nu har jag ont i alla muskler jag inte har. Fått ett ambitiöst nytt träningsprogram som jag ska ta mig i kragen och klämma in mellan gruppträningsdagarna. Hörde jag mig själv säga iaf. Man vill ju vara en duktig flicka. Inte låtsas om att man är lite seg efter en lite tuffare tur i el-ljusspåret både lördag o söndag och allt dansande däremellan. Nädå. Man ler tappert och inleder höstsäsongen med en rivstart. Återhämtning är för veklingar.

8 comments:

Anonymous said...

excactly my point..det enda som hjälper är rivstarter efte rlite dekadens. FÖrutsatt att alla ben är intakta då.

404 said...

Smärta är en njutning du inte förstår? :)

Anonymous said...

Men han var ju snygg! Då är allt förlåtet.

Anonymous said...

smärta är bara vekhet som ska ur kroppen, så sa min gamla boxningstränare till mig, och jag menar, en gammal boxningstränare som var ung när ingo regerade, en sån lyssnar man på och biter ihop!

Anonymous said...

Pain is weakness lieaving the body. Härligt jobbat!

Ninde said...

filo: Någorlunda intakta iaf..;)

404: Beror ju lite på där.. ;)

kim: Exakt vad jag intalade mig själv. Tvingade mig att småprata lite snällt tillbaks med honom. Så att han skulle le. Så att jag fick något snyggt att titta på åtminstone...;)

anna: En boxningstränare som var ung när ingo regerade minsan. Får nästan lite "Million Dollar Baby" bilder för min inre syn där. Låter som karaktärsdanande.

Själv hade jag en tre lortar hög mycket kunnig men urtuff ridinstruktör. Hon brukade påminna oss om att hon skällde mer ju duktigare vi var och att vi därför skulle vara enbart tacksamma för utskällningen hon just givit en..;)

erika: Tack!

anna/erika: Jo. "Smärta är vekhet som lämnar kroppen" som H brukar säga...

Anonymous said...

Hmmm en tränare som är snygg men sadist? Låter som att du kommer ha jäkligt ont hela hösten för du kommer ju aldrig ge upp, eller hur?

Ninde said...

nini: Mja. Han är snygg på håll men lite för tråkig för att vara riktigt attraktiv. tyvärr. Men "ge upp" finns inte i mitt vokabulär. Säger vi..;)