Friday, April 25, 2008

Dagens I-landsproblem

Utgång i morgon. Vi har outfiten. Kruxet är att den inte passar ihop med de perfekta utgångsskorna. Skorna stannar, något annat måste bort. Lutar åt att det blir andra byxor. Eller möjligen kjol. Veltime. Here we go again. A closet full of clothes and nothing to wear.

Fest hos kompis först. Sedan var ursprungsplanen att sedan fortsätta ut och ta ett glas vin för att fira att sommaren var här. Nu har det på något sätt eskalerat till något betydligt mer ambitiöst. Den sista ordern var att infinna sig fullt partykvällsklar. För, som kompis förklarade, därifrån är det inte långt* att gå ner till det där innestället, och jag vill inte att någon backar ur för att de inte är festsminkade.

Men det blir nog bra. En gnutta brun utan sol ikväll bara. Så att det inte syns hur likblek man är...

* "Inte långt" kan i hennes tolkning iofs, vara allt från 500meter till vad som helst mellan tullarna. I högklackat.

2 comments:

Anonymous said...

iiihhhh...har precis samma problem inför morgondagens möhippa. Leggingsen är där (cerise) eftersom tvångstemat är rosa för dagen. Men vad fan passa till rosa leggings. FÖrutom svart. Vilket jag alltid har. Men jag kan ju inte se ut som en jävla smällkaramell å andra sidan. Kanske blir svart.
Och rååååååsa.
*suck*

Ninde said...

filo: Ha,ha okej vitt eller grått är väl också en aning karamelligt..
Beroende på vilken rosa det är kan vissa sand/mocka toner fungera. Eller också kör du hårt på barbielooken så att ingen ska missa att ni är en hippa.. Have fun! :)