Monday, April 28, 2008

Utmanad av Kim

Jo jag vet, du ville ha bilder. Men du får nöja dig med text. Folk som känner mig skulle lista ut mig på två röda sekunder annars. Utmaningen löd:

"Se dig omkring där hemma. Finns det något speciellt du gillar/inte gillar hos dig just nu?"

Hm, förutom att jag inte sitter på hemma just nu. Men annars är det nog balkongen jag är både mest nöjd och missnöjd med. Hann bara börja vårstäda den i helgen. Står en massa tomma krukor och grejor och ser för taskigt ut just nu. Men vänta bara. Inom kort kommer där att blomma. Kapprustningen med grannarna har börjat. Annars gillar jag balkongen. Den är fin och vätter mot en mysig gård. Där kan man sitta i lugn och ro och läsa och lukta på blommorna man själv släpat dit. Iallafall så länge sportidioten till granne inte får för sig att sitta och lyssna på sportreferat på maxvolym.

"Utmaningen skickas sen vidare till tre nya."
Okej. Jag utmanar A, ängeln och Mr K.

5 comments:

Anonymous said...

Hurra för balkongen!
Och jag ville så klart inte tvångsouta någon. :)

A. said...

Buuu... Låt grannen lyssna på sportradion. Det ultimata sättet att få ut maximal spänning ur sport. Hur glad trod du han är åt att höra dig nynna med till Britney och Rihanna?

Nej, just det...

Ninde said...

kim: Balkongen rules. Oftast :)

a: Hah. Det ultimata sättet att få grannsämjan att bli en aning spänd menar du? Ut och sporta själv istället för att ligga och lyssna på när andra gör det..

A. said...

Ninde: Sporthatare... tänk om han skulle tex lyssna på Falsterboveckan i sportradion då? Då skulle det duga va?

Ninde said...

a: Nja. Det skulle vara mindre dumt bara;) Vidhåller att det är roligare att utöva sport själv än att lyssna på andras utövande..

Dessutom är det lättare att läsa på balkongen om någon spelar musik än lyssnar på speedade kommentatorer..