Wednesday, June 11, 2008

Dagens irri och gårdagens fotboll

Jag hade tänkt mig en lugn dag, lite småplock och förbereda för morgondagens tidiga möte. Istället har jag fått spendera den med att reda ut begreppen över telefon med folk jag helst kommunicerar skriftligt med. Eller ännu hellre inte alls. Oreda. Lösa trådar som måste knytas ihop innan sommaren. Me so not like. Mutter.

Dessutom undrar jag om jag håller på att loosa en massa girliegirl points. Såg ju gubevars fotboll igår tillsammans med M. Efter Gossip Girl visserligen. Men iaf.

Vi hade inte bara grönsaksdipp utan t om köpt chips. Men inte öl. Där gick faktiskt någon slags gräns. Endast smultronsaft var girlie enough bestämde vi. Vi förbannade det där med att Oksana*'s kille skadade sig. Vi diskuterade vem som var mest lik en klassisk slemmig strandraggare, den grekiska spelaren med hästsvans, eller vår finansminister. Det där med att byta svettiga matchtröjor med varandra. Vem kom på det? Kommer det att sprida sig till andra yrken? Lastarna på fabriken spontanstrippar och byter sina svettiga arbetskläder med varandra i glädje efter passets slut?

Vi hejjade. Vi började engagera oss och tycka att det var kul. Vid andra målet gav jag till ett spontant glädjetjut. Så att jag nästan skämdes och undrade vad jag plötsligt förvandlats till. Jag hoppas det inte är början på någon ny sorts fotbollsfeber.

* Ja,ja Chippen då om du envisas.

7 comments:

beerbelly said...

Hehehe roligt beskrivet. Bra att ni hade roligt men tror inte ni ska oroa er för girlie pointsen. Så länge ni diskuterar spelarnasutseende, strippande fabriksarbetare och dricker smultronsaft =)
Finns kvinnliga kvinnor som dricker öl och gillar fotboll med naturligtvis.
Ha en bra kväll med mer fotboll :)

404 said...

Sök hjälp nu!! Innan det är för sent. Foppols-feber är inte att leka med! :)

Felicitas said...

Haha! Du skulle sett mig som trettonåring... Då hade du givit upp hoppet helt om mig (jag testade till och med att snusa med de tuffa tjejerna i damlaget!)..! ;) Men se, det blev ju faktiskt en (någorlunda) tjejig tjej av mig ändå?! :)

Hejja Zlatan! Och Chippen, ni är bäst!! :D

Ninde said...

beerbelly: ha,ha okej. Tror du kan ha en poäng där..;)

Mer fotboll blir nästa gång Sverige spelar. Hm. När det nu var? ;)

404: Kan redan vara försent. Lite som i Zombiefilmer vettu. Vem ska man söka hjälp hos när så många i ens omgivning redan förvandlas till något oigenkännligt? ;)

verbal: :)

felicitas: Aha, en fotbollstjej. Då kan du alla termer inför EM..:)

Som liten klättrade jag helst i träd. Åkte ifrån grannkillen på begagnade hockeyrör. Samtidigt som jag älskade barbie och prinsessklänningar. Enkelspårighet är bara trist, tycker man ska göra det man trivs med. Oavsett vad som anses "passande"...

Så tuff som dig var jag dock inte. Har bara provat snus en gång, förra midsommar. Kommer knappast göra om det.. Var mycket starkare än jag trodde..

404 said...

Du duckar!
Du gömmer dig.
Du är snabb!
Du ska i princip göra vad som helst för att komma undan foppollen! Eventuellt inklusive att gnaga av dig armen om det skulle behövas. :)

Mr K said...

beerbelly har alldeles rätt - ni kan nog pusta ut för era girlie points kvarstår ;)

Ninde said...

404: Snabb som en liten vessla kan jag klara av. Men tror du har missförstått det där med att gnaga av mig armen. Det gör man ju bara om något coyote ugly somnat på den... ;)

mr K: Det var då för väl..;)