Wednesday, June 18, 2008

Snart midsommarhelg

Min vana trogen har jag dubbelbokat mig på midsommarafton. Just in case liksom. Främst för att hinna spendera lite tid med systersonen och familjefirande innan det går över till vuxenfest. Brukar funka fin fint. Men just denna vecka har jag haft så mycket att göra att jag inte hunnit prata direkt med alla. Folk har fått tänka själva och det är ju som bekant aldrig bra. Missförstånd har uppstått. "Nej, jag har inte pratat med dem men jag ska vara där på festen X. De får komma dit om de vill" Har mystiskt förvandlats till "Jag kommer bara till festen X om de kommer dit..." . Suck.

Nytt för i år är också att Norrlänningens kusin beslutat att kasa sig ner från fjället och kommer fira med oss. Kan bli hur kul som helst. Iallafall om jag lyckas reda ut alla lösa trådar ikväll..

Och alla ni som googlar er hit på midsommar i Sandhamn, jag vet inte riktigt vad ni vill. Men ha så kul. Eller nåt..

2 comments:

Anonymous said...

HAHA! Midsommar i Sandhamn. Ha så kul.
:D

Dubbelbokningar är bra.
Jag hade tre fester att välja mellan men jag valde att stanna hemma och jobba + träffa Dansken. Ojoj. Kan bli hett.

Ninde said...

kim: Grejen är att ingen av festerna är i Sandhamn....

Oj. Hade jag en het dansk hemma skulle jag nog också stanna i stan. Eller ännu hellre dra med honom bort ifrån den. Iallafall om hans danska inte var av den sorten andra behövde en textremsa för att förstå... Have fun..! ;)