Thursday, August 23, 2007

Och alla dessa val..

Borde jag åka söderut för att tillbringa helgen med ett gäng andra hästentusiater? Eller spara slantar genom att stanna hemma?

Borde jag tacka ja till födelsedagsfest nästa helg. Fest som kan inkludera festföremålets snygga singelkompisar? Kruxet är att jag borde* vara på en annan fest i en annan stad redan dagen efter. Kan bli snärjigt. Eller kul.

Alla dessa val. Borde kanske skaffa mig en privatsekreterare som tog hand om allt åt en. Eller kanske ett gäng barn. Som tog hand om all eventuell fritid och höll en konstant neddrägglad så att man inte blev bjuden längre..

* Förutsatt att min "jag vet inte, vi kan väl höras om lördagen.." i vanlig ordning tolkats som ja, whoho, jag kommer..

7 comments:

Rollx said...

Klopetiklopetklopeti låter roligast. Säg hoppla till din bil, och låt den föra dig söderut. :)

A. said...

En privat sekreterare. Du som hade järnkoll på allt i din filofax kan väl inte behöva en sån... Eller behöver du någon som bestämmer åt dig? Är det vad du säger? :-)

Ninde said...

rollx: Jo jag är bra sugen på det. Men trött. Så kanske att det blir en klopetiklopeti på närmare håll i helgen.. För åker jag dit lär det bli utekväll i Sveriges "Jerusalem" med..;)

a: Ha,ha ..Söker du nytt jobb? Redan? ;)

A. said...

Är jag kvalificerad? ;-)

Ninde said...

Ha,ha det är väl ditt jobb att övertyga mig om isofall. Fast utnämningar som "you are the devil" i ditt CV talar ju till din fördel ;)

A. said...

Hehe... Bara ge mig chansen. Men kan vara överkvalificerad? ;-)

Och helt ärligt, hur svårt kan det vara för dig? Du kan ju hålla ordning på typ en miljard saker i handväskan men lite enkel planering.... :-))))

Ninde said...

a:*Tss* ;)