Sunday, January 27, 2008

Rapport från fronten

* Antal medsnodda pennor: 5 (Man vill ju inte verka girig. Ehm.)

* Antal verkligen minnesvärda föredrag:1

* Antal alkoholhaltiga drycker: 0. Till och med alkoholfritt firningsbubbel. (Vita veckor)

* Antal koppar kaffe: 0 Ville inte ha. Mest levt på grönt te och ramlösa. Tror det blev nåt fel på mig efter den där detoxkuren. Tror ni det går att bota?

* Antal kaffebröd: 0 Iofs motsvarar en ostmacka kalorierna i en normalnyttig varm lunch. Men kändes karaktärsstarkt iaf.

* Antal bloggbara synder-1: Fnyste åt mutgodiset i två dagar. Den tredje trillade jag dit på Marianne följt av Gröna Skumsvampar. Verdemt också.

* Antal nedgångna kilon efter helgens övningar:-1kg(!)Skumsvamparna måste öka på förbränningen. Eller nåt.

* Helgens trevligaste kille hade sin pojkvän med. Jag hade gärna pratat mer med dem men hade Trevliga Kollegan på släp som fnyste nåt om deras otrendiga stil. Som om han någonsin kollat in killar. Eller kläder överhuvudtaget.

* Helgens språkförbistring: Den där känslan man får när man pratar med en oklanderligt klädd, leende yrkesmänniska. Ställer en fråga. Och får svar på något helt annat. Och du plötsligt inser att människan framför dig inte har en aning om vad hon/han just svarat på. Och det är då du artigt måste få personen att inse att ni verkligen måste gå över till engelska. Or bad things will happen.

* Helgens udda complimentary gift; Fick något "lukta-gott-åt-eukalyptus hållet- grej". I en påse. Ingen aning om vad det är. Men hon som gav mig det instruerade mig att öppna påsen bryta itu innehållet och hänga påsen i badrummet eller i en garderob. Jag har inte vågat titta i den än. Ifall den lever.

Roligaste:
Att träffa en av de elakaste och mest kunniga personer jag jobbat med. Igen. Som hälsade hjärtligt och gav mig det senaste skvallret om assistenten och den höga chefen hos en konkurrent. He he. Och he.

Mest tröttsamt:
Delad förstaplats mellan..
* Grabbarna Grus i 30 plufs åldern. Som helst står och skvallrar om afterskiin i Åre så att alla ska höra och tycka de är såå häftiga. Fastän de knappt skulle orka upp på en bräda längre. Inte på så mycket annat heller.

* "You can't kid a kidder" Inte heller bör du ödsla Storasäljshowen på mig. Är jag inte intresserad från början kommer jag bara att recensera din retorik. Been there, done that. Kanske tom bättre än dig. Gäsp.

4 comments:

Anonymous said...

Haha! Klart påsen lever! Så akta dig.

A. said...

Ingen har någonsin mått dåligt av skumsvampar...

Ninde said...

kim: Misstänker att du har rätt där. Den ligger fortfarande i sin plastpåskarantän..

a: Låt mig gissa. Ingen a har nånsin provat gröna skumsvampar? Must be some strong shit man ;) Vaknade på suspekt gott humör idag igen...

A. said...

Du ser. Skumsvampar is the shit... ;-)