Monday, November 03, 2008

Okejdå Anino

Aninos Ultimata Kwestionär:
1. Vad heter du? Knappast Ninde iallafall.
2. Vem tror du att du är egentligen? Det frågar jag mig själv ibland med.
3. Är du för lång eller för kort? För lagom. Fast med tanke på att jag kräver att killlen ska vara minst en dm längre är jag alldelles lagom. Det är bara vissa hyllor som är för höga ibland.
4. Hur gammal skulle du vilja vara? 20
5. Vad heter du i andranamn? ..ärdetdusom..... ?
6. Vad står FB för? Flashback eller Facebook? Kom att stå för Fejjan pga allt tjat om grupper och tävlingar och sånt. Tyvärr.
7. Är du en teaser eller en pleaser? Med rätt person både ock..
8. Har du funderat på om din pappa verkligen är din pappa? Nej, aldrig.
9. Har du varit med om något konstigt som du inte riktigt kan förklara? Jepp. Massor.
10. Din vän har kommit över en summa pengar i ett brott där ingen människa kom till skada. Skulle du ljuga för polisen för att skydda din vän? Nej. Men jag skulle förmodligen få honom att inse att det troligen skulle bli ännu ett nedlagt fall, med en massa i onödan nedlagt jobb av en redan överbelastad poliskår.

11. Lakrits eller vanilj? Lakrits anytime. Salt sån.
12. Pratar du för dig själv när du är ensam? Bara när jag har gjort något riktigt dumt..
13. Gud är: en kraft, en person eller en projektion? Förhoppningsvis en tillräckligt stark kraft för att kunna komma tillbaks och styra upp de problem han har med sin markpersonal just nu.
14.
Vem kommer först? Får man bara en chans?
15. Är du tyst eller högljudd i sängen? Det kan du ju fortsätta fundera på. He he he..
16. Har du fejkat en orgasm? Inte i ett seriöst förhållande.
17. Vilket ställe vill du besöka “när det hände” - Area 51 eller Studio 54? Studio 54, alien-hunters gör sig bäst i Men in Black filmer.
18. Fem låtar i soundtracket till ditt liv: Run away train-Soul Asylum. Green and Grey-New Model Army. Tajabone-Ismael Lo. Place des grands hommes . Sedan egentligen en låt jag helst vill glömma. Men vi tar Les temps son durs istället. Ifall filmen slutar nu. Passande med tanke på världsekonomin.

19. Vilken av dem ska spelas på din begravning? Ingen av dem. Kanske Knocking on Heavens Door med Guns and Roses.
20. Tre sorters godis eller snacks som du gillar: Salmiaklakrits. Chilichoklad. Skumgodis med fruktsmak.
21. Handlade fråga 11 om glass? Kanske det. Svaret hade ändå blivit detsamma..
22. Vem spelar huvudrollen i filmen om ditt liv? Uma Thurmans blonda lillasyster om hon har någon?
23. Vilken bok läste du senast? Reklamskit via jobbet för att betona hur fantastiska vi är.
24. Skriv fyra märkliga saker om dig själv, varav en är sann och tre är falska! Jag avskyr välgörenhetsgalor. Jag tycker mjölk är äckligt utom i kaffe och mat. Jag kan svära på 25 språk. Jag har en gång haft det inofficiella Hemstadsrekordet på längdsim under vatten.

25. Attraheras du av personligheter som är din motsats eller som liknar dig? Både ock, men mest min motsats när det gäller killar.
26. Vad stod det i det senaste sms:et du fick? Jag hörde. Fan va kul! Å tack för senast! :)
27. Vad har du på dig när du sover? Så lite som möjligt.
28. Nämn två kändisar som du vill para dig hämningslöst med! Knappast Jihde iaf. Ingen annan heller när jag tänker rätt på det. Am no stardf*cker.
29. Är morgonmänniskor onda eller goda? Väldigt onda. Såvida de inte väcker en med frukost på sängen eller något annat trevligt.
30. Du får chansen att leva i ytterligare 200 år, men ditt liv tar en paus och startar igen om 50 år - skulle du tacka ja? Beror på vilka andra människor som skulle få göra samma sak.
31. I fråga 26, fick du bläddra ner för att hitta ett intressant sms? Nejhejdu. Såkul ska vi inte ha det. He he.
32. När världen har gått under och du är ensam kvar, vad häller du upp i glaset på en bar? Den dyraste champagen såklart.
33. Du är tvungen att leva ditt liv i ett land som du inte bott i tidigare - vilket? Nya Zeeland?
34. Bortsett från en ångande het kropp, vilka personliga egenskaper blir du attraherad av? Humor, självdistans och intelligens. Rätt kombination av inre styrka och känslomässig värme. En utmaning.
35. Vilken film fällde du en tår till senast? Minns inte faktiskt.
36. Har du gråtit av en bok? Skojar du? Började med den där jädra puman som dog i det Blåser på Månen och sen fortsatte det..
37. Vad har du som bakgrundsbild på din mobil? Ett snyggt språng i en trekombination.
38. Och på din dator? Bästaste hotellrumsutsikten ever. Som kompis i branschen fixade.
39. Du kan ladda ner information i din hjärna precis som i Matrix - vilken nu levande persons kunskaper/färdigheter skulle du ladda ner? Någon överlevnadsexperts i stil med naturfolk eller liknande. Tror inte den skulle må bra av att ladda ner från någon av Stephen Hawkins kaliber.
40. Finns det en människa (som inte är en offentlig person), som du skulle vilja se död, på riktigt? Inte nu längre..
41. Är hångel förspel, eller bara hångel? Beror ju på situationen..
42. Du är välkommen till en jordliknande planet befolkad av teknologiskt utvecklade humanoider (ja, du skulle vilja ha sex med en del av dem), men du får aldrig mer komma tillbaka till jorden. Följer du med? Nope. I don't do dolls...
43. Har du dejtat någon som du träffat över internet? Ha ha inte min tekopp riktigt.. Vet man ju att alla på Internätet är psykopatiska loosers som bor hemma med mamma vid 35 och bara raggar för att ha någon att knivmörda. Alla utom ni såklart.
44. Skulle du nobba någon som är attraktiv, pga att h*n har ett namn som du har svårt att uttala? Nej, men jag skulle snabbt uppfinna ett snyggt smeknamn.
45. Vilken film visar de på repeat i helvetet? American Pie?
46. Vilken var den sista CD-skivan du köpte? Köpte? Som i att lämna papperspengar över disk? Jiises..hm jo nu vet jag. Best of Depeche. I desperation på en mack när jag var tvungen att åka långt utan mp3, medhavd cd och med kass radio.
47. Välj tre personer som får bli miljonärer. Jag, syrran och vilken som av mina föräldrar.
48. Hur och var vill du bo på din ålders höst? Halva året i en stuga i något varmt land där man inte bryter lårbenshalsen. Halva året här.
49. Vilka är sötast, valpar eller bebisar? Valpar såklart. Bebisar är otäcka. Kan ge en svårartade vanföreställningar. Gröt i hjärnan. Förvirrade tankar på att man kanske någon gång skulle vilja ha en sån.
50. Citera något ur en sång, vars innebörd är speciell för dig. "You say you're happy with your money, you say it gives you right to choose. If you are rich, well I am richer than you. 'Cause I've got nothing I can loose.." (Live and Learn Isometric Boogie)
51. Beskriv det bästa fotot du har tagit. Bästa enligt vem? Eh? Katt i kastrull? Hästnos i närbild? Bild tagen med mobilkamera när min kamera beslagtagits av säkerhetsfolk?
52. Vad är det äldsta föremålet du äger? En ring.
53. Vad är det mest unika föremålet du äger? Ett tortyrredskap de light (kopia) från västindien.

54. Beskriv din favoritpenna. Reklampenna (kulspets) snodd från någon jobbjippo. Med förbluffande snyggskrivande egenskaper i klass med pilotpennor.
55. Vad är viktigast på jobbet; att vara omtyckt eller respekterad? Respekterad, jag är ingen cocker-spaniel.
56. Är vapen spännande eller otäcka? Beror helt på vem som håller i dem.
57. Vilken är filmvärldens bästa villain (skurk)? Du får inte säga Heath Ledgers Joker i The Dark Knight. Hm. Brandon Lees karaktär i "The Crow" är väl rent tekniskt sett en icke skurk så han går bort. Ska väl vara den ultimata badguy:en då. Ari "going to hell, so bring your sunblock" Gold i Entourage.
58. Att bli uppäten av en krokodil eller uppäten av en dinosaurie - skulle det göra nån skillnad för dig? Ja. Att bli slukad av en T-Rex skulle nog inte bara gå fortare. Det skulle vara något av en Jurrasic Park sensation med.
59. Är det okej att tjuvläsa sin partners mail eller sms, om det skulle visa sig att h*n varit otrogen? Nja. Du ska ha jäkligt mycket på fötterna innan isåfall. Så att du bara behöver den där extra bekräftelsen på hur länge det har pågått och att det är rätt att göra slut.
60. Skulle du vilja bestämma över din egen död? Självfallet. Åtminstone hur.
61. Borde alla droger vara förbjudna utom alkohol, tobak och kärlek? Nej.
62. Är middag med blommor och levande ljus romantiskt? Ja. Men en mer personlig gest är nästan mer romatisk.
63. En bra historia är: a) rolig b) sann-Rolig med en lite sann underton.
64. Du har lagt vantarna på drömkillen/tjejen, men nu är h*n hell-bent på väg att skaffa en oändligt pinsam tatuering! Är detta en dealbreaker, yes/no? No. Han kommer ändå snart inse att han vill tatuera mitt namn där istället. He he.
65. När Asteroiden kommer, vill du hellre ha ett skyddsrum eller första parkett? Beror på överlevnadsutsikterna.
66. Var det roligt att svara på de här frågorna? Jodå.

Nu är det din tur! Länka eller kommentera om du svarar på frågorna i din blogg!

9 comments:

Anonymous said...

Åhå!
Några riktigt överraskande svar där, måste jag erkänna.
Vet ej om jag vågar mig på att besvara dessa frågor...

Och JA! Visst är det underbart med en riktigt skön penna i näven!

Anonymous said...

Fråga 33 - vi ses på Nya Zeeland då!

A. said...

Men äntligen något jag kan sno... Som jag har väntat :-)

Anonymous said...

Så många frågor. Blir helt snurrig... Många riktigt roliga svar! Men jag passar nog. ;)

Ninde said...

kim: Jodå, det vågar du..;)

anino: Det gör vi!

a: Sno på du...:)

åsa: Ha,ha okej..:)

Felicitas said...

Att du tog dig igenom den där är värt en guldstjärna.

A. said...

Det här fattar jag inte vad du menar.

10. Din vän har kommit över en summa pengar i ett brott där ingen människa kom till skada. Skulle du ljuga för polisen för att skydda din vän?

Nej. Men jag skulle förmodligen få honom att inse att det troligen skulle bli ännu ett nedlagt fall, med en massa i onödan nedlagt jobb av en redan överbelastad poliskår.

Ditt svar är alltså nej att du inte tjallar och sen ger honom dåligt samvete för att han tar upp polisens tid? Vilket är dumt. Men stjäla är okej?

Ninde said...

a: Dig ska man visst behöva förklara allt för..;)

Men okej. Ärligt. Nu vet vi ju inte exakt vad brottet var mer än att det inte kan ha drabbat någon fattig privatperson eller enskild näringsidkare eftersom ingen kom till skada. Men låt oss anta att det gällde en "smart stöld". Nej, att stjäla är fan inte okej. Men låt oss anta att det fanns ett gäng förmildrande omständigheter och det var en nära vän som verkligen var i desperat behov av pengar. Skulle jag aktivt tjalla? Inte troligt. Skulle jag tala om för/honom eller henne precis vad jag tycker om det beteendet och att jag inte ville befatta mig med sånt och inte tänkte ljuga ihop någon story för att skydda det. You bet.

Ängeln said...

Ta da!