Tuesday, May 01, 2007

Dagens dissning

Gymnastikläraren som tafsade på småtjejerna han fick betalt för att vara lärare åt. Vilket ger vilkorligt och dagsböter. Billigt och bra. Kan bara hoppas att Aftonblaskan hittat på hans kommentarer, för den som resonerar så borde det vara koppeltvång på.

"Läraren kladdade på flickor i puberteten under flera år. Han erkänner att han rört flickorna men säger att han inte haft för avsikt att ofreda dem."

"Jag är sydländsk i mitt agerande, säger han."

Jomenvisst. Spä på fördommarna du bara. Själv är jag Hemstadsmässig i mitt agerande. Vi hade också en gymnastiklärare som gärna kom in och "pratade taktik", med oss i omklädningsrummet innan hälften fått på sig kläderna och var allmänt jobbig. 30 årig snubbe som tyckte han hittat det perfekta jobbet. Fast vi var äldre än tio åringarna i artikeln. Gick första året i gymnasiet.

Hade dessutom en tjej i klassen som gått ett år på amerikansk highschool. Lärt sig lite idrottslärarpedagogik och att bli grymt duktig på basket. Hon satte ett långskott i bakhuvudet på läraren. Inte så hårt att han föll död ner, bara så pass att han fattade vinken. Sen fick vi en ny lärare som konstigt nog aldrig behövde komma in i omklädningsrummet och prata taktik.

http://aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1058171,00.html

9 comments:

Anonymous said...

Har haft en exakt likadan gympalärare. SOm bara var tvungen att komma in och säga något viktigt i precis lagom tid för att alla skulle hinna klä av sig för dusch. Vi var tolv.
Jag undrar hur de rekryterar på skolorna egentligen.
Gubbslem isn't hard to find..

S said...

En basketboll i huvudet var ju tydligen en effektiv vink. Tjära och fjädrar är ju en klassiker annars.

Blir mörk i ögonen när jag läser sånt här. Vilken jävla idiot!

Björnen said...

Och vi hade en gympalärare med smak för småpojkar. Inte att han fysiskt ofredade någon, men han brukade komma in i omklädningsrummet vid "lägliga" tillfällen. Alltid dessa äckelgubbar!

Tycker basketboll verkar väl snällt.

Ninde said...

filosofia: Tja, man kanske skulle skippa alla som på frågan "tycker du om barn" svarar "ja från 10-12 och uppåt". Morr..

sandra: Tjära och fjädrar är lite svåra att få tag på bara.. ;)

björnen: Uääk. Tja, vi hade ju inget bowlingklot.. ;)

Rollx said...

Man undrar hur sådana djävlar fungerar egentligen !?. Det är ju helt vrickat !.

Hej Ninde. Hur var din valborg ?. Hände det något kuligt ?.

Ninde said...

rollx: Hej! Jovars. Kommer rapport så snart jag hinner :) Och din?

Rollx said...

Det blev inget speciellt, var kvar i stan, och gick ut med några polare.

Kvällen får betyget "been there done that". Ingen valborg man kommer att minnas. Den var ok, inget utöver det vanliga.

Anonymous said...

Vi hade också en sådan lärare i gympan som gick för att kolla att vi duschade..in i duschrummet alltså. I dag är han rektor.Fy fan !!

Illvillig said...

Hade dessutom en tjej i klassen som gått ett år på amerikansk highschool. Lärt sig lite idrottslärarpedagogik och att bli grymt duktig på basket. Hon satte ett långskott i bakhuvudet på läraren.

haha.... underbart :-)