Monday, November 19, 2007

Dagens manlig forskning: Blondiner gör män blåsta

En fransk (vad annars?) forskare vid namn Tierry Meyer, har låtit män titta på bilder av olika kvinnor och sedan göra kunskapstester. De män som fick titta på bilder av blondiner presterade sämre på kunskapstestet än de som fått titta på brunetter.

Nu framgår det inte hurvida det fanns män i testgruppen som inte föredrog blondiner, eller om samtliga brunetter var av typen som har mustach.

"De beter sig mindre intelligent eftersom de omedvetet härmar stereotypen av en dum blondin, hävdar Tierry. " Jo, jo. För tvärtom kan det ju aldrig vara. Att dumma blondiner ibland mycket medvetet matchar stereotypen av blåsta män med fragilt ego?

Men vi tackar professor Tierry för hans livsavgörande bidrag till forskningen. Då vet vi äntligen svaret på varför män presterar sämre på högskoleprovet. Har inget med bristande ordförståelse att göra. Nope. Kommer inte att hjälpa att ändra provet. Det är blondinernas fel. Nu vetenskapligt bevisat. Nästan så att man skulle ta och göra provet igen. Passa på innan de slänger in mer matte. Sånt där som vi typiska blondiner inte sägs förstå oss på.

http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/artikel_607891.svd

10 comments:

Anonymous said...

Ja, det är ju så urbota korkat att ord saknas. Har de inget vettigare för sig?

Anonymous said...

Du...
Jag har hört talas om snubbar (killar, vanliga killar alltså) som tappar all sans, vett och balans av blotta närvaron av fruntimmer! Jag vet inte, tycker att det låter korkat. Men det finns alltså män, eller vad man ska kalla dem, som går in i lyckstolpar, jonglerar med mjölkpaket i livsmedelsaffären, ger fel växel tillbaka, gör felslag - enbart p.g.a. närvaron- eller doften av fruntimmer!

HAH! Sicka jääla korkskallar, säger jag bara.
Om du vill så kan jag forska lite till i ämnet, om det är specifikt blondiner som startar den här processen hos "vissa män" eller hur det är med det.

Ja jäälar serru... sicka loosers.

Peppe said...

Ibland blir man så trött.

Anonymous said...

Och idag kom de fram till att man mår bättre av att äta ekologiskt odlad mat.
Hello.
/Numera fuskblondin (dock värdelös på matte sedan födseln).

Ninde said...

jerry: Indeed

snubben: Ha,ha sicka loosers. Allvarligt samhällsproblem det där. Även om det ser sjukt kul ut när de går in i lycktstolpar. He he. Är nog bäst att du forskar vidare i ämnet.. :D Kul att höra att du lever föressten.. :)

peppe:Indeed

kim: Bättre mående av ekologisk (mer näringsrik) mat? No shit sherlock..;)
Trodde forskarna kom fram till att alla män och de kvinnor som ser ut som män är bra på matte. Typ. ;)

http://www.expressen.se/1.563881

Anonymous said...

Inte undra på att du har sådant flyt då, det är ju en fantastisk konkurrensfördel att kunna göra alla omkring sig lite tröga *rått skratt*

Ninde said...

gina: Ha,ha jo. Fast i ärlighetens namn verkar många rätt korkade redan utan hjälp av dumma blondiner ;)

A. said...

Jag håller med Snubben. Jag tror han har rätt.

Anonymous said...

Men en fråga kvarstår: Varför dumma blondiner ibland mycket medvetet matchar stereotypen av blåsta män med fragilt ego?

Vad är syftet?

Vad vinner man?

Ninde said...

simon: Syftet? Tja, du upplevs som trevlig istället för ett hot emot hans ego. Han blir nöjd och glad när han kan mala på och känna sig smart. Hon kan surfa på sitt utseende så länge hon inte hotar honom..