Thursday, November 01, 2007

Haft mycket idag

Insåg att kön utanför Buttiken skulle ringla lång innan jag kom loss från mötet. Fiffig som jag är kom jag på en snilleblixt. Norrlänningen skulle vara i de krokarna idag. Ja, jag delegerar uppgiften! Jag ger honom instruktioner om teatersmink och sen får han välja* någon klänning han tycker verkar snygg. Han har redan ringt tre gånger. Ändå vägrar han säga vad han valde, kommer droppa det här på kontoret innan jag går hem. Sitter över lite. Har varit hos tandläkaren tidigare idag.

Har problem med en tand. En och samma illasinnade tandelände. Alla de andra tänderna står i snygga prydliga lätt blekta rader och uppför sig exemplariskt. Inte han. Först försökte jag ignorera honom, skylla på att det nog bara var inbillning. Sedan prövades en lösning som inte smärtade plånboken fullt så mycket.

Han höll sig lugn ett tag. För att komma igen och bråka med mig när det passade som minst.Lite feber. Inflammation. Nu är måttet rågat. Den jäveln måste dö. Efter helgen. Beslut är fattat av en enhällig jury. Tills dess ska jag göra mitt bästa för att inte reta honom i onödan. Samtidigt som jag ska gå på två fester. Good planning indeed. Men sprit är bra har jag hört. Bakteriedödande.


*För säkerhets skull gjorde jag redan på förhand klart att alla kläder av typen som består av en trikå, kaninöron och liten vit svans hör hemma under något helt annat tema..samt att jag redan ägde en syndig-mördad-nunna-outfit.

4 comments:

Björnen said...

Tror att det är dags att du börjar modeblogga! Vill se vilken outfit det blev till slut.

Ängeln said...

Vad blev det?!?

Peppe said...

Shit vad coolt att folk shoppa åt dej medan du gör karriär. Bild från festen är ett måste.

Ninde said...

björnen: That'll be the day! Ha,ha. Nja, har faktiskt varit lockad ibland.Som en ironisk gest då givetvis.

ängeln: Svart klänning. Vitt och svart smink. Spindelnät. Trollspö. Något som skulle kunna göras till vingar..Hmmm..

peppe: Ha,ha fick lite dåligt samvete först. Fast just norrlänningen är ju jämt å ständigt singel så han kan behöva tränas lite. Ser det som att jag gör honom en tjänst. När han hittar drömpinsessan kommer han att behöva kunna sånt här.. ;)