Wednesday, May 21, 2008

Den Helg: Det där med raggning I

Är tydligen inte så lätt. Nu när försvaret ändå ska spara kanske det är något att satsa på som lumpen kurs. Lära killar hur man kommunicerar med det motsatta könet. Eller kanske framför allt-hur man inte gör.

Vi sitter där ett gäng tjejer på restaurangen. Not so quietly minding our own business. In kommer två killar och sätter sig vid ett bord i närheten. Två snyggt klädda, icke helt oävna representatanter för det manliga släktet. Kollar in oss. Säger ingenting. Äter, dricker. Dricker lite till. Viftar tills de får vår uppmärksamhet för att plötsligt halvskrika "Tjena brudar? Har ni kul ikväll?"

Vi skrattar åt dem. Tjejkompis som just jobbat utomlands anmärker att det är så himla typiskt svenska killar. Vågar inte säga ett pip när de är nyktra men när de har druckit lite för mycket ska de plötsligt komma fram och prata.

De är två. Vi är sju. Det går inget vidare för killarna som lommar tillbaks och sätter sig igen och beställer in mer dricka. Sen försöker de ragga på servitrisen. Hon föreslår att de ska dricka kallt vatten ett tag om de inte vill bli utslängda..

2 comments:

Anonymous said...

Jag förstår att männen kräver sprit i kroppen för kvinnorna är sannerligen inte lätta att få kontakt med.
Ängsliga på något vis.

Så nu slappnar vi av allihop.

Ninde said...

kim: Ha ha..;)