Sunday, October 05, 2008

Idag missar vi inte Last Night of The Proms

Som SVT i sin oändliga vishet har lagt på tider då de flesta missar den:

"-Men hörddu Börje, den där Last Night of the Proms, den där jättestora engelska folkfesten och traditionella säsongsavslutningen, hur ska vi lägga den?"

"-Åfan, är inte det nån form av kultur? Sånt vill vi ju inte gärna att folk tittar på. Släng in skiten tidigt som fan på en söndag och lägg en gammal serierepris på bästa sändningstid istället.."

"-Ok. Fast nu säger de att vi måste sätta in en repris med? Vafan gör vi av den?"

"-Jädra kulturkoftor. Släng in den mitt i natten på en vardag. Det borde garantera så låga tittarsiffror att vi slipper eländet nästa år..."


Last Night of the Proms, årlig musikfest i Royal Albert Hall
SVT 1 16.00 5 oktober
Repis SVT 1 23.55 8 oktober
Se om du kan. Njut.

4 comments:

Anonymous said...

Plötsligt bloggade du på en söndag och jag blev så klart helt förvirrad!

Ninde said...

kim: Undantaget som bekräftar regeln, ha ha..(Förvirrade mig också :)

Anonymous said...

Just det... pisstider för last night. Alltid.
Frågan är när dom ska ska sända det nästa år (om dom inte skippat det). Klockan 05.45 söndag morgon eller torsdag natt 03.00? Då är det garanterat borta ur tablån sen.
Frågan är om jag orkar va uppe tills det är dags nu den 8:e. Ska försöka. I går missade jag det förstås... Då var jag närmare döden än the proms. ;-)

Ninde said...

åsa: Du anar inte vad glad jag blir att du förstår vad jag talar om. Började nästan bekymra mig för den kulturella nivån här på bloggen..;)

Tror du har rätt där. 05.45 söndag med repris följande torsdag 03.00. Eventuellt kan det utgå till förmån för en repris av tv-chefens systersons knattecup...