Wednesday, October 08, 2008

Sånt som får en att tappa lite tilltro till mänskligheten..

Vill ju tro gärna tro att världen består av idioter och icke idioter. Inte av öppet idioter och de som bara är lite bättre på att dölja det. Men ibland undrar man ju..

Någon som jag alltid har trott var en trevlig kille. Det tror jag inte längre. Hur i ända in i h-lvete kan man åka till en annan stad i jobbet och försöka charma andra tjejer när man har tjej och ny bebis hemma? Hur i hela glödheta är man funtad då? Snälla säg att det inte är jag som är naiv utan han som har något seriöst fel i huvudet? Att det bara är enstaka idioter som håller på så och att det inte är ytterligare ett bevis på att all världens cyniker har rätt.

15 comments:

Felicitas said...

Jag VILL verkligen tro att det är en enstaka idiot. Jag VILL. Jag VILL. Jag VILL!!

Lilii said...

Tyvärr är det nog faktiskt rätt vanligt. Tror det har att göra med att tjejen hinner förbereda sig på ett nytt liv, tack vare att det är hon som har bebisen i magen. För killen blir det ofta inte verkligt förens bebisen kommer, och då blir det en chock vilken stor omställning det är. Gud vad djup jag är idag :)

Miss Baglady said...

Jag hörde precis samma historia nu i veckan. Jag tror således inte att det är en enstaka idiot. Om det nu inte mot alla odds är samma kille. :) Men iiih, stackars mamman och barnet...

Anonymous said...

Ja? Vad hade du väntat dig? Hälften av Sveriges befolkning kommer alltid att vara dummare än genomsnittet, det finns således gott om likasinnade och det förefaller inte vara någon skillnad mellan könen..

..eller, ja, just i den specifika livssituationen kanske det är en övervikt på manliga idioter av vissa skäl, men du fattar. ;)

S said...

Jag har blivit arbetsskadad och ännu mer cynisk. En väldigt stor procent är idioter.

Anonymous said...

En i bekantskapskretsens kille kom hem när hon var i andra månaden och sa att han träffat en annan. Han toppade det hela med att säga att hon (inte den nya, den gravida flickvännen alltså) kunde ta den store pojken (jodå, barn innan) och flytta...
Eller en annan kille som meddelade sin gravida flickvän att han skulle bli pappa igen. Två månader senare... med en annan.
Dom två exemplen talar väl för cynikerna, va?

emster said...

Vilket jävla AS!

Jag skulle LÄTT ta tre månader på öppen anstalt. Nöjet att ge honom en drop kick rakt i huvudet hade helt övervägt det negativa med att bli dömd för misshandel...

Anonymous said...

jo, det finns en övervägande stor del idioter. Men det gäller ju hela folkmängden, inte bara killar. Jag bibehåller min tro på att det finns ett fåtal guldklimpar, På samma sätt som man är kräsen med sina riktigt nära vänner så bör man vara det i sitt val av partner.
Kräsen is da shiet.

Anonymous said...

Idiot javisst, men inte så enstaka...Tror på tok för många får panik med bebisen i vaggan. Svårt å andas å ångest å hela skiten. Men idioter likförbannat. Sen finns det nästan lika många idioter när amningen är över och man vill känna sig attraktiv igen.

Royal

Anonymous said...

Det finns gott om idioter.
Som han som var sambo med min kollega, kämpade med att få in en bulle i ugnen och under tiden pippade han loss med en annan.

*Suck*

Ängeln said...

Håller med Simon. Vad hade du väntat dig? Större delen av befolkningen är idioter. Om du inte är övertygad än så kan du ju kolla på färjan på tv.. Efter det så inser du att det finns inget hopp alls.

Ninde said...

felicitas: Jag vill med. Vill tänka positivt..

lilii: Vill inte tro att det är så himla vanligt även om jag vet att det förekommer. Men du känner säkert fler med småbarn än mig. Skulle inte förvåna mig om du har rätt..:/

miss baglady: Ok. Nästan så att jag ibland börjar undra om vi rör oss i samma kretsar..;)

simon: Tror du missförstod lite där. Jag är smärtsamt medveten om den stora förekomsten av idioter generellt i samhället. Men som jag skrev i inledningen till inlägget så vill jag ju tro att det mer rör sig om hälften och inte att 100% är idioter. Vad jag hade väntat mig? Tja..definitivt av whitetrashkillen med struliga relationer. Eller skitskallen med armanikostym och taskig kvinnosyn. Men inte av just den här killen faktiskt. Speciellt den delen att han höll det hemligt för många att han blivit pappa..


s: Jo har sett en del ruttet jag med. Men vägrar att tro att det är mer 100% än 50% idioter..

åsa: Jo. Just såna exempel talar för cynikerna. Som säger att det bästa man kan göra är att skaffa barn med någon man från början gjort upp om att inte leva med. Så slipper man bli besviken...;)

emster: Kan inte säga att jag inte förstår dig..he he.. Även om jag nog i första hand skulle ha valt en mer raffinerad hämd där jag inte riskerade en ofrivillig semester ;)

ms.n00b: Visst är det så. Själv delar jag in folk jag möter i två kategorier idioter resp icke idioter. Vilken sorts, färg, form, kön eller annat är mindre intressant. Finns självfallet både manliga och kvinnliga idioter även om deras idiotier brukar visa sig på lite olika sätt...
"Kräsen is da shit" Amen to that! Kräsenheten har räddat en från många trassliga scenarier...;)

Royal: Såklart man har hört att det förekommer. Men har man inte barn vill man gärna tro att det är mer undantaget än regeln..;)


kim: Men idiotkille! Knappast något lysande mentalt att avla på..:/

ängeln: Se svaret till Simon. Jo jag hade väntat mig det av rätt många. Men med den här killen blev jag faktiskt förvånad.

Jotack. Såg en stund på den där "Färjan" med. *Ryys*

Anonymous said...

Det suger. Däremot tror jag att ibland så råkar man bara träffa rätt. Många skaffar barn för att liva upp något dött och då blir det väldigt markant när slitet sätter in, att det fanns sprickor.
Jag tror det finns skäl och skäl.
Men mörkar man att det finns ett barn - då är det något riktigt stort fel.

Ninde said...

filo: Både håller med och inte. Kan förstå att folk väljer fel och kanske råkar träffa "rätt" person vid fel tidpunkt. Lägger inga moraliska aspekter vid vad folk väljer att göra med sina liv och förhållanden i övrigt.

Men just precis när man är ihop med någon som är gravid eller just fått ett nytt spädbarn så borde det finnas någon form av hederskodex tycker jag. En förbannad skyldighet att iaf lägga energin just där och då istället för på alla möjliga andra. Oavsett om man vill leva som ett par i framtiden eller inte.

Och att mörka och ljuga om en så stor sak som barn är ju bara sjukt. Men antar att han kallt räknade med att få bättre raggläge som "nybliven singel" än som en helt vanlig svikare.

Winnie The Pooh said...

Mmmm...
De finns j-lar i mig överallt!!
jag kan ge dig namn på dem du bör akta dig för! gamla GBG´s grabbar som tydligen jagat färdigt i GBG (läs: som ingen tjej med hjärna vill ta i med tång en gång!)och nu styr kosan mor STHLM...
Be aware!