Thursday, December 11, 2008

Plötsligt händer det..

Idioter. Idel idioter. Folk som inte kan sitt jobb och inte skäms för att demonstrera det. Fel folk på rätt plats. Skrattretande inneffektiva arbetsrutiner och ansvarskygga medarbetare. Har varit ovanligt mycket sånt på sistone. Såpass att man liksom sänker förväntningarna ner i skosulorna. Så plötsligt. Direkt till ansvarig chef. En kvinna för ovanlighetens skull.

Kunnig, påläst, smidig. Ett sant nöje att samarbeta med. Hon gör precis allting rätt. Och jag tänker att det egentligen är så tragiskt sällan man möter människor som är verkligt duktiga på sina jobb. Ännu mer sällan en lite äldre kvinnlig chef som verkar så avslappnad och tillfreds med sitt arbete. Det är inte ofta jag blir impad eller tycker någon är förebildsaktig men hon var det. Snygg dessutom.

7 comments:

emster said...

nice!

S said...

Me like.

Jag blir alltid lycklig när man får sitta tillsammans med någon galet kompetent, ödmjuk och skicklig domare. När det verkligen är rätt person på rätt plats.

Anonymous said...

Ja, usch ja. Ständigt dessa slapptaskar som inte vet vad, hur och varför.

Anonymous said...

Nästan så att du blev lite kär?

Ninde said...

emster: Jupp.

S: Exakt! Man blir bara så glad.. :)

Kim: Ja. Tyvärr..

Ängeln: Ha,ha precis. Except dont wanna have her. Wanna be her.När jag blir stor..:)

Mr K said...

Ack så sällsynt det är med genuint kompetent personal - men visst är det en smula tragiskt att man ska behöva bli helt chockad av att någon faktiskt sköter sitt jobb?

Ninde said...

Mr K: Ja, visst är det. Snarare borde det vara så att man blev chockad om nu någon inte skulle sköta sitt jobb..