Monday, September 08, 2008

Helgen I

Lämnar Storstan för en helg i kuststaden. Inte ens det faktum att det omedelbart börjar spöregna innan jag ens lämnat tullarna förmår dämpa min entusiasm.


Lördag:
God middag i goda vänners lag. Grillat kött och fransk potatisgratäng, gott rött vin. Alla glada och trevliga. Fast jag råkar ha en bit forntidshistoria där. Killen som det absolut kunde ha blivit någonting med om vi hade varit singlar. Då. Vatten under broarna nu och jag gillar verkligen hans nuvarande tjej och jag skulle aldrig. Även om det märks att han fortfarande har ett gott öga till mig. Ett väldigt gott öga.

Idag är jag glad att det inte blev någonting, han är lite för smart, lite för kontrollerad som typ för mig. Men jag uppskattar honom som människa. Och naiv som jag är hoppas jag att det är så han uppskattar mig också, numera. För det mesta funkar det smidigt att umgås med honom och hans tjej. Men ibland gör han lite udda saker. Som i lördags. Mindre fest. Goda vänners lag. Han har ny kamera. Ny hightech kamera med jätteobjektiv. Sådär så att jag nästan skulle tro att det kompenserade för något annat om hans tjej inte hade hintat i mindre nyktert skick om hans finesser inom vissa områden.

Naturligtvis ska det fotas. Inget fel i det. Jag ler snällt och han får knäppa hur mycket han vill. Så länge det är andra människor med på bilden. Men när han zommar in mig när jag står själv lite vid sidan av känns det inte lika stabilt. Kanske är jag överkänslig när det gäller just honom. Fattar inte vad han ska med en massa kort på mig*. Att slänga in på nån skum internetsajt som idkar vit slavhandel? Att ta med och visa för sina jobbarpolare? Eller..? Nä, jag vill nog inte veta. Maybe I'm just beeing paranoid. Men lite skumt känns det just eftersom det är han.


Dagens låt: "Wicked Game"


* Nä, jag hade kläder på mig. Såklart.

8 comments:

Anonymous said...

Men nog lät du ena axeln vara bar ändå?

Ninde said...

kim: Ha,ha nehejdu. Vill ju inte uppmuntra nåt..;)

A. said...

Jag ser en vägg full med foton av dig framför mig... Som du inte har en aning om att han tagit. Ja lite som en galning skulle göra ;-)

Inte för att jag tror att det är så men ändå...

Ninde said...

a: Som du själv skulle göra? ;)

Känns ju som en lugnande insikt. Verkligen..

A. said...

Nu var det inte mig vi pratade om... :-)

Ninde said...

a: :D

emster said...

Hans tjej fattar säkert att han gillar dig lite. Tjejer känner ju ofta av sådant där.

Han verkar lite klängig tycker jag. Jag skämdes lite för hans skull att han tog så många kort.

Har du inte träffat snyggingen från gymet något mer? :-)

Ninde said...

emster: Det gör hon nog, även om hon litar på mig. Lite för hennes skull som jag tycker det känns skumt med..

Nej, har varit på gymet men inte sett till honom. Tror vi bara har den där träningstiden i slutet av veckan gemensam.. Tyvärr måste jag hoppa över just den tiden denna vecka pga ett nyinsatt möte..