Thursday, September 18, 2008

Söndagen I

Du är ungefär min gamla storlek va? Sa tjejbekant och granskade mig ingående sist vi träffades hemma hos gemensamma vänner. Ehum? Svarade jag förhoppningsfullt frågande och sträckte på mig. Jag är ju faktiskt mycket längre. Hela två centimeter.

Tjejbekant har bra jobb. Jobb som kräver minst casual business. Köpt på sig en del på resor. Lite väl mycket och lite väl litet tydligen. Nu hade hon däremot gått upp. Precis som hon skulle köra värsta svältkuren upptäckt att hon var gravid. Innan hon kunde ha dem igen skulle de vara omoderna. Sambon hade anbefallt garderobsrensning. Ville jag kanske ha något?

Drar mig snabbt till minnes hennes senaste outfits. Ganska säker på hennes smak och tidigare storlek. Det där med någon annans kläder kan lätt bli halvpinsamt annars. Jag tar en sväng förbi hennes boning på söndagen. Tar med mig Norrlänningen jag lovat ta en fika med sedan. Ifall jag behöver bärhjälp. Tror inte han sett en över 3.5 mille lya av den typen förut heller. Kan ju vara nyttigt för honom. Ska jag vara ärlig hoppas jag halvt om halvt att han ska bli bästa kompis med tjejens kille med. Vore onekligen ett praktiskt sätt att dra med honom i den delen av bekantskapskretsen.

Känner henne någorlunda via bekanta men vi är inte supernära. Hade nån sorts föreställning om att jag skulle få prova och sen komma ut och catwalka lite möjligen. Hade inte anat att jag omväxlande skulle knalla runt i hennes sovrum i bara underkläder. Omväxlande snurra på komando så att hon med kännarmin fick kolla om byxorna satt snyggt över häcken. Hade jag vetat det hade jag nog slängt på mig lite brun utan sol kvällen innan. Och definitivt inte tagit de mest fjortisaktiga dagen-innan-tvättstugan- strumporna med små katter på.

Men eftersom hon är några år äldre och tuffare gjorde jag som hon sa. Inte speciellt nojjig egentligen. Sen bondar vi lite genom att bicha en smula om X och Y som både är jättelånga men igengäld superplatta. Får med mig några snygga ombyten varav ett helt oanvänt. Propsar på att betala men hon vägrar. Säger att det räcker med att jag hade mutgodis med. Att jag kan ringa när jag tröttnat på kläderna och höra om hon mot förmodan skulle ha krymt ihop tillräckligt, innan jag skänker dem till barnen i Afrika. Åker därifrån nöjd. Speciellt med ett par snygga jeans och en kort svart klänning.

Efteråt åker jag ut till friluftsområde med Norrlänningen. Så att han kan få vara i sitt riktiga element igen. Förhör honom om senaste dejten när vi går långpromenad i skogen. Tar en kaffe på det där stället med utsikt över vattnet.



* För mig är den summan definitivt en hästgård på landet. Med skog och betesmark. Inte en lägenhet utan hiss...

7 comments:

Felicitas said...

Jag vill också ha en såndär kompis! :)

emster said...

Jame. Men framförallt de fantastiska strumporna med mjauar på!

404 said...

Jag håller med Emster. Ge mig strumporna! :)

Ninde said...

felicitas: Egentligen en kompis kompis faktiskt..:)

emster: Ha ha finns nog i de vanliga affärerna. Om du törs..;)

404: Kan du stl 37? ;)

404 said...

Fin får lida pin? Strunt i det då, var egoistisk. ;)

Ninde said...

404: Egoistisk? Var inte jag som klampade in och krävde "-Ge mig!";)

404 said...

Hur var det nu? Jag försökte få det till att vara charm, va? :)