Wednesday, June 20, 2007

Igårkväll

Som den väldresserade lillasyster jag är jäktar jag iväg för att traska med Storasyster i affärer och lotsa till restaurang utan att klaga.Vad får man för det*? Jo, just som man börjat piggna till och tänka i banorna av en Long Island Ice Tea så måste hon åka hem tidigt. Så med bara mat och cola light i magen vandrar jag bitter hemåt. Köper kaffe på en coffeshop där alla kunder är söta förälskade par. Undrar om jag kommer sitta sådär igen. Hänger mig åt en stunds självömkan på hemvägen. TV visar filmen "6 points" . Med det obehagliga porträttet av den svartsjuke pojkvännen som kontrollerar sin tjej. Ryser. Känns som om jag ändå har det rätt bra.

* Ja, hon bjöd ju visserligen, ehm..

11 comments:

Anonymous said...

Fick du inte ens låna Dior-jackan? Snålt ;)

Ninde said...

Gina:Ja, visst var det? ;)

Björnen said...

Hon kunde väl åtminstone köpt dig en Long Island Ice Tea innan hon åkte?! Taskigt!

Ninde said...

björnen: mja..ska jag vara ärlig så hade det bara varit kul med en L.I.I.T om den mittemot drack något liknande. Och det var hon ju för präktig för igår..hmpf :)

Björnen said...

Ok, då. Hon kunde väl åtminstone köpt dig TVÅ ELLER TRE Long Island Ice Tea innan hon åkte?! Då hade du ju haft kul oavsett.

Ninde said...

björnen: Efter tre AW Long Island är det ytterst tveksamt om jag ens skulle uppmärksamma att hon åkt. ;)

Björnen said...

Precis! =)

A. said...

Är väl rätt klarlagt vad du fick för det va? Men lite synd om dig kanske det är - För att gå runt och shoppa och äta är ingen lek. Hellre sitta på kontoret tycker jag. Är faktiskt riktigt synd om dig ;-)

Ninde said...

a: "Hellre sitta på kontoret". Och det kom från honom som spenderar tiden på Kurs. "Teamkväll med öl och mat". Syndast om dig. Verkligen..hmpf :)

A. said...

Jasså. Anar jag en viss ironi här? Du och Schyffert ;-)

Men anser att jag är värd det. Ofta har jag hört A's namn och flitig som en myra användas i kombination....

Ninde said...

a. A flitig som en myra? Moha ha ha...inte bara jag som är ironisk märker jag;).. fast förhoppningsvis är ingen av oss iklädda Schyffertchapps... :)