Thursday, February 19, 2009

Ninde dissar

Tele 2. Nej, jag ringer inte med Tele 2. Varför har ni inte med att göra. Nej, jag skiter i om ni så betalar mig för att teckna abbonnemang hos er. Enda anledningen till att jag inte ber er fara åt h-vete direkt varenda gång ni hejdar mig när jag lite småstressat är påväg nånstans är att jag tycker synd om era unga oerfarna säljare. Som kanske t om tror att god säljteknik består i att antasta folk som har oturen att passera på gatan.

Inte heller är det för att ni har allmänt taskig täckning runt Hemstaden. Nej, däremot skulle det aldrig falla mig in att stödja ett företag som marknadsför sig själv med så korkat aggressiva metoder. Aldrig. Ni är fan telemarknadens motsvarighet till råttor. Etablerade över hela stan och lika oönskade var ni än drar fram. Morr.

9 comments:

Anonymous said...

Låt mig gissa.

Det är internationella-kaktus-i röven.veckan?

Vad vann jag, vad vann jag *tindrar glatt med ögonen*

Sorken

Felicitas said...

Haha! :)

Morr! ;)

Peppe said...

Upp på barrikaderna! Stå på dej.

Miss Baglady said...

Rat pack indeed.

Ge dem vad de tål, you can do it...

Ninde said...

Sorken: Tja.. En ny fin teleskopbatong. Temporär diplomatisk immunitet. Och fem sjukt irriterande telefonsäljare som vägrar ge upp...he he ;)

Felicitas: Morr indeed..;)

Peppe: Tackar för supporten! :)

Miss Baglady: Jo, jag fräser. Lite iaf. Det sjuka är bara att det är nya unga talanger varje gång. Och jag måste passera rakt förbi dem flera gånger i veckan...

A. said...

Hehe. Hehe på allvar alltså. Sitter och ler nöjt ;-)

Ninde said...

A: I bet you do..;)

Anonymous said...

hehe jag råkar dessutom ha lite insyn i deras personalpolicy och låt oss säga såhär: Jag hade hellre blivit deporterad till Bangladesh än utsatts för det där.

Ninde said...

msn00b: Du, det ante mig nästan.. Brukar vara så. Ju sämre personalpolitik, dessto sämre, desperatare säljare...