Thursday, December 14, 2006

Dagen efter dagen L

Killkusinens födelsedag, samt firande av hans nya jobb och inflyttning i hans lägenhet. Entrecôte med potatiskroketter och vitlöks-pepparsås. Gott. Sedan uppskattad tårta som alla åt utom hon som gjorde den (gillar inte marsipan).

Hans mor Curlingmamman var där. Hon som alltid har speciella små idéer.Igår var jag tvungen att hjälpa henne brottas med killkusinens video från förra seklet för att spela in "Bonde söker fru". Vilket inte ens jag orkar följa längre.Var himla viktigt tydligen. Fick en taxfreeparfym av henne. Av den dofttypen som skulle framkalla ett mindre astmaanfall hos mitt oväntade besök senare på kvällen. JLO. Snygg förpackning men doften är inte min tekopp. Funderar just nu på om det är taskigt eller strategiskt smart att donera den till syrran.

Idag trött, blev sent igår. Krävdes en redbull innan jobbet i morse för att ens orka låtsas vara pigg och vaken. Lyckades charma kund med medhavda mutkakor från gårdagen och komplimanger om att hon omöjligt kunde vara i närheten av min mammas ålder (hon skämtade om det). Skiljer tre år. Fast det ska vi tala tyst om.

12 comments:

A. said...

Men va fan Ninde... Ska jag vara tvungen att dra reglerna igen. Faktiskt ett världsomspännande regelverk.

1. Man kan inte hinta om astmaanfall och oväntade besök utan att berätta om det eller åtminstone lova att göra det.

2. You follow rule 1.

Ninde said...

He,he,he det snappade du upp minsann ;) Jo, ska så fort jag hinner. Kom jobb emellan.

A. said...

Inget smiter mig förbi... Jag som Hercule Poirot :-)

Ninde said...

Börjar märka det ;)


..och det var inte H på besök..

A. said...

Vill inte läsa att du plockat upp en herrelös katt eller liknande och tagit med hem... ;-)

Ninde said...

Låt gå för katt, men vaddå liknande? Vad tror du om mig egentligen..? Hmpf ;)

A. said...

Vill du verkligen öppna den dörren som det står "vad tror du om mig egentligen?" på ;-)

Menade ju som jag vet att förstår att vi förväntar oss något "groundshaking" här och inte att du tagit med en katt hem som inte klarar JLO utan astma-attacker... :-))

Ängeln said...

Precis! Vaddå för oväntat besök?!

Knappast så att en granne kom förbi för en kopp kaffe... Så släng upp alla smaskiga detaljer nu please! Men inte H.. hmmm

Intrigen tätnar min käre Poirot..

Anonymous said...

Å, Redbull. Får mig att minnas svunna vilda dagar på suspekta spanska nattklubbar. Två tredjedelar Vodka så klart. Man är ju inte dum.

Anonymous said...

Jag har inte ätit kött på evigheter, men plötsligt blev jag lite sugen på Entrecôte med potatiskroketter och vitlöks-pepparsås. Och rödvin.

Mmm... Sweet...

Ninde said...

kim: Ja, endast så klarar man av att dansa en hel natt ;) Fast eftersom jag inte innehar tjänsten som kontorsfyllo blev det redbulllight. Bara.:)

peppe: Hjälp,har jag lett dig in på dåligheter nu? ;)

Ninde said...

Peppe: Har följt ditt macchiato äventyr! Håller med! Är en konspiration mellan mejerinäringen och cafétanter. Bonus för varje extra dl äckelfetmjöl de serverar. Got to be. Tyvärr kan jag inte kommentera hos dig just nu..:(