Monday, December 18, 2006

Häljen

Fredag

* Möter utlandssvensk vid flygplatsen. Spenderar kvällen med dem och vänner. Dricker glögg, diskuterar utlandslandets inrikespolitik. Tycker det är intressant att jämföra olika länders seder och bruk. Så jag lägger min lilla nyfikna nos i allt och frågar gärna även om sånt som är långt ifrån mitt kompetensområde. Händer till och med att jag lär mig saker emellanåt.

*Åker hem, kollar på dålig inspelning av Die Hard som jag kommer att missa på lördagen. Kontemplerar det faktum att jag inte har någon som är villig att korsa en kontinent och meja ner ett gäng terrorister för att få fira jul med mig. Att jag fortfarande tycker "whopi-ka-ei mother f-ckers" vore en cool sak att få slänga ur sig. Att jag alltid har tyckt att Bruce Willis var för gammal. Fast han är hjälten hela dan och syrran hade en poster med honom.

5 comments:

Anonymous said...

Bruce W är en babe. Alltid. Eller som min kollega säger; "han är det sexigaste som gått i ett par skor". Riktigt så långt vill jag inte sträcka mig, men nästan.

Anonymous said...

Men gu. Radera omedelbart. Jäkla jobbiga blogger.

A. said...

Kanske inte skulle använda uttryck som babe eller sexigast i ett par skor men han är stenhård !

Ninde said...

Kim: har rensat lite :)

Ja Brucan är grabben (öh, numera gubben) hela dan'. Exakt den man vill ha mellan sig och Terror-Tore.Men du får honom i andra anvseenden Kim ;)

Anonymous said...

Alltså... Du kollar på filmer i förväg som du vet att du kommer att missa då de sänds?

Genialiskt!!!