Wednesday, September 26, 2007

I lördags

Middag med Norrlänningen och ett par andra kompisar. Biff, med pommes till för dem, grönsallad* för mig, på det som Norrlänningen definierar som den där schlagerbaren. Sen bio. Norrlänningen fick vetorätt så det blev "The Bourne Ultimatum". Matt Damon som ex-agenten på jakt efter sitt förflutna i en film där det är ovanligt tunt med dialog och annat fjoll mellan actionscenerna. Det biljaktas, fajtas och hoppas mellan hustak så det står härliga till. Skulle ha vunnit på att tonas ner en aning och varvas med en och annan vettig dialog som i den första filmen. Funkar om man gillar Matt Damon. Eller exploderande bilar.

Blir en kväll i sundhetens tecken, kantad av aspartamcola. Tidigt avslut. På hemvägen får jag en sån där sjuk rastlöshet. Som i behov av en "dansa tills solen går upp natt". Känns som det är dags att göra slag i saken och dra ihop tjejgänget för en rejäl utekväll snart..

*Jepp "sauce on the side" och hela köret. Dags att köra en sundhetsdrive igen.

6 comments:

A. said...

Måste man ha med fjoll och sånt i en film. Matt Damon är hård. Stenhård. Tom namnet är hårt. Nästan som Matt Dillon. Skulle vilja heta A.Dillon...

Men grönsallad. Du är väl ingen dvärgkanin;-) Ingen har dött av en biff...

Anonymous said...

"SundhetsDRIVE" var ett bra ord. Tar det.

Ninde said...

Nog är Matt Damon är en hårding alltid. Dillon har mer coola ögonbryn ;)

Ingen har dött av att byta pommes mot grönsallad heller. Bara mer skutt i benen.. ;)

Ninde said...

kim: Varsågod.. :)

A. said...

Faktiskt så känner jag en som dog av gröns... Nej det gör jag inte. Men det är fegt att vända ens egna argument mot en... :-)

Och dessutom är det sjukt jobbigt att skriva in ordverifieringen när den är 9 bokstäver. Så det så...

Ninde said...

a:*Tsss* Jamen jag har fullt förtroende för att du har kompetens nog att klara av det..Både grönsakerna, argumenten och koden ;)