Wednesday, September 12, 2007

På gymet

Nytt tuffare pass. Ledd av en mycket tuff tjej. Det pratades om äppelform och buns of steel. Det annmodades höga knän, hårda kicks och högt tempo. Me like. Åsså uppmaningen >"Ni som har något kvar att ge kör dubbla tempot nu på slutet". Har jag någonsin kunnat motstå en utmaning? Tog jag i så jag sträckte något? You bet. Och jag som lovat att linka runt stan med kompis idag efter jobbet...

6 comments:

Rollx said...

Oooops ! Ibland straffar det sig, att vara för duktig på träningspasset. :)

Anonymous said...

Smärta är en njutning du inte förstår dig på, eller? :)

A. said...

Äppelform? Fill me in. Fattar inte...

Ninde said...

rollx:Ha,ha jo. Skam den som lär sig av sina misstag? ;)

404: Ha,ha jodå, no pain-no gain, right? Sen bär man blessyrerna med stolthet. Linkar lite överdrivet bara för att kunna slänga ur sig nåt om "tja du vet man var ju och tränade igår". På det där stenhårda passet.. Sen anlägger man en oskyldig min, med ett leende och en diskret blick på vedebörandes midja och säger: "tränade du något föressten?" Sen är det bara att invänta bortförklaringarna och känna sig nöjd med sig själv..:)

a:Hur är det nu de säger i den där reklamen? "Nåja, en dag kommer du att förstå. Eller kanske inte.." ;)

A. said...

Är Äppelform motsatsen till "pearshaped loser"?

Ninde said...

a: Ha,ha beror väl på vilken del av kroppen du menar? Äpple som i JLO kanske. Syftar du på hela kroppen skulle jag varken välja äpplen eller päron. Möjligen ett äpple som är ordentligt avgnagt på mitten dårå :)