Monday, November 13, 2006

4 tassar mindre-en idiot mer

Hade tänkt skriva om annat. Om helgen. Nöjer mig med att konstatera att det finns en speciell plats i helvetet för idioter som kör på någons djur och sedan lämnar det att sakta plågas ihjäl.
Som någon gjorde med min kompis katt i helgen.

Visst, shit happens, men min första impuls vore att försöka med något av följande: lokalisera ägaren/ta djuret till veterinär/se till att det avlivades snabbt om läget var hopplöst.
Men hey, that's just me. Förmodligen partisk eftersom jag för många år sedan satt med en blödande katt i famnen som någon idiot kört på och lämnat. Den klarade sig men hade sjukt ont innan den kom till vet. För att jag har en "soft spot" när det kommer till barn och djur. Som får mig att vilja spåra upp den som körde och slå nytt rekord i 100 sätt att (ja lyssna noga nu Säpo jag sa lagligt) jävlas med den som körde. Finns massor nämligen.

Today- not such a good day

3 comments:

Ängeln said...

Samma här. Vågar inte ha mina ute lösa. För de är snälla och tror gott om alla människor. Det gör inte jag och skulle någon göra något dumt mot dom skulle jag inte vara överseende. Alls.

Anonymous said...

Ja, det är verkligen nåt jag inte kan förstå mig på. Folk är konstiga och känslolösa.

Ninde said...

ängeln- får blandade känslor varje gång man möter en utekatt som glatt kommer fram och vill bli klappad. Kul för mig men samtidigt är inte alla människor snälla...