Monday, November 06, 2006

Treat them like shit- then they'll come back asking for more?

Ja snälla, snälla säg att det är så det funkar. För om inte har jag nog bränt lite broar med H nu. Merde.

9 comments:

Anonymous said...

Bara du själv (och din "H.") vet din attraktionskraft, Ninde.

Går jag till mig själv skulle jag säga, att det absolut finns en gräns för hur mycket skit en man vill ta och ändå komma tillbaka.

Varför det? Därför att jag själv trycktes över den gränsen, en bra bit över den, i en surrealistisk MSN-dialog inatt.

Fan vad jag är trött på att ärligt lägga upp mitt förvirrade känsloliv till beskådande, få uppmuntrande, bekräftande kommentarer tillbaka, bara för att utan förvarning få en bildlig fetsmäll mitt i synen och ett rungande "Lögnare!" som tillrop...

Jag vet inte om jag bryr mig längre. Jag tror det är tvärkört nu. För mig, för oss, menar jag.

"Tant pis", sa fransmannen.

Anonymous said...

Glömde ju den uppenbara motfrågan:

Varför behandlar du din "H." som skit, om du innerst inne vill ha honom kvar?

Frågan är öppen och ställs härmed till alla kvinnor, kollektivt. Av skäl som framgår av min tidigare kommentar.

Ninde said...

Kanske just för att få behålla honom H. Han gillar att jaga, jag ger honom en jakt. Kan utveckla det mer en annan gång. Nu möte.

Anonymous said...

Jag kan bara säga att män är ganska lustiga. Först vill dem ha en kvinna vid sin sida sen efter ett tag är inte det bra. Då vill dem leva för sig själva ett tag för att kunna känna sig fria att leta/jaga efter en ny kvinna. Visst är det konstigt och jag är ju man så jag borde veta men tyvärr har jag inget bra svar på detta. Kan inte gå till mig själv heller utan bara konstatera att vi är olika.

Anonymous said...

Det är ju ofta så att de kommer och ber om mer. Men då är de ju i ärlighetens namn inte särskilt mycket att hänga i granen. Är det något jag lärt mig av mina (relativt många och stormiga) relationer är det att känns det LITE fel så är det MYCKET fel och det blir inte bättre. Alltså bäst att tacka för kaffet och inte spilla sin egen eller den andres tid. Undantag finns så klart...

Anonymous said...

hej vännen..ang din kommentar på min blogg om hur jag "kände igen" pocketmouse..han o jag har haft tät kontakt via mail. Vi har så mycket likheter i våra äktenskap...så rätt som det var ville vi veta hur vi såg ut så vi bytte foton helt enkelt

Ängeln said...

Oroa dig inte. Han kommer tillbaka. Om inte så får du riskera att vara lite gullig. Då kommer han. Men låt honom slicka sina sår i några dagar.

Ninde said...

H- Förvånar mig att ni lyckades fortsätta att hålla kontakten. Den sårbarhet och känslomässiga nakenhet du beskriver, den smärta när någon inte tar varsamt emot den känner vi nog alla till. Den hör till om man ska vara en levande människa. Hon lockar och du följer, hon biter ifrån och du står där sårad utan att fatta. Är det värt det? Uppväger topparna dalarna? Det kan bara två personer svara på, du och hon. Vad vill hon, hur känner hon? Strävar ni mot ett gemensamt mål eller klarar ni bara inte av att släppa varandra?

Ninde said...

anonymous- ja, män är lustiga, kvinnor likaså. Det nya är väl att vi i bloggbyn kan mötas och diskutera våra likheter/olikheter.

kim-jo han är high maintenance den käre H, har alltid vetat att han skulle vara svår att leva med. Problemet är att han känns rätt på så många plan, samtidigt som jag inte vet om jag skulle orka i längden.

troija- aha, mysteriet löst:)

ängeln-jo ömsom vin, ömsom vatten just nu inne i "gullighetsfasen" rent generellt (hej hantverkare/däckbytare osv;)