Thursday, February 22, 2007

Otack är kroppens lön

Det är mycket nu. Dessutom har det slarvats med mat och träning på sistone. Vägde mig på gymet igår. Blev glad. Tills det slog mig att den lismande gynnaren dragit av några kilo.
Som ska bort nu genast. Helst igår. Så nu är det försakelser och renlevnad som gäller en tid framöver. Blev så taggad att jag nästan helt utav mig själv klämde in ett extrapass på gymet igår.

Det skulle börjas lugnt och fint intalade jag mig. Väl där var det mycket folk. Mycket vältränat folk.Uppvärmning mellan två snyggon. Såklart man blev motiverad och tog i lite extra . Sedan hem och äta sunt hemlagat och Detox te. Man kunde ju tro att min kropp skulle tacka mig. Istället för att idag ge mig småont i varenda muskel som jag inte mindes att jag hade. Hur var det nu H skulle säga? -Smärta är vekhet som lämnar kroppen. Jotack..

9 comments:

A. said...

"..Smärta är vekhet som lämnar kroppen..." Du får nog säga till H att sluta dra nördiga citat som han hört i lumpen av en tidigare mobbad löjtnant... ;-)

Kim da Costa said...

Vad är det för te du talar om?

Ninde said...

a: *asg* Nämen sånt är väl bara för pluttenuttsött? (Nejdå, hämnas bara genom att framhålla det fina i militant veganism/feminism...)

kim: Detox. Lakritssmakande te som innehåller en halv kryddträdgård.Kan lägga in länk/bild senare om du vill.. :)

A. said...

Detox, vad är det för något?

Hehe... Hellre nördiga lumpen citat än militanta veganer... ;-)

Ninde said...

a: et tu Brute? ;)

Detox te:

Lakritsrot,kanel,fänkål,salvia...
blandas med torkade marijuanablad och belladona...

Skämt åsido,brukar köpa något Detox på hälsokosten ibland som omväxling. Vanligt ayurvediskt Yogi te blev det denna gång...

A. said...

Jojo, Men nu undrar jag egentligen vad det har för effekt... Du måste ju förstå vad jag menar ;-)

Ninde said...

a: Men det var då ett tjat. Det rengör magiskt din kropp från alla gifter du stoppar i den. Eller balanserar upp energierna i ditt chakra. Eller så är det bara en kopp te. Utan teein. Vem vet? :)

A. said...

Ett väldigt tjat. Då så. Slutar med en fråga bara... Chakra ? :-)

Ninde said...

a:Chakran, idé från österlandet om att kroppen har sju chakra-energicentra som ligger i lodrät linje från hjässan och ner.Sägs verka som någon sorts transformatorer av livsenergier. Ingen expert på ämnet men hört talas om qi-punkten, buk chakrat i qi gong. :)