Sunday, October 15, 2006

"Den rätta knycken"

Nu har jag lärt mig! Whoho! Gick bra igår med sabreringen. Nervös som bara den innan. Hade nog inte fått av folien om jag inte förberett det. Flaskorna var väl kylda. Ett snärtigt snitt (inte för hårt)...inte en glasskärva, glaset sprucket jämnt och fint precis där det skulle.

Blev mycket uppskattat. Kändes bra. Ser svårare ut än det faktiskt är, när man väl kommit på knepet. Festföremålet hedrat med tal. Bordskavaljer bestående av ett stycke gift och tråkig man. Med ännu tråkigare fru surt blängandes i närheten.Tänker nu vara odräglig och skryta för alla jag känner resten av dagen. Samt belöna mig själv med att titta på nya skor.

Vet dock inte om jag gjorde en mindre bra sak innan. Snackade med Lejonkillen på msn på lördagsmorgonen, en kort stund innan jag var tvungen att gå. Vi har haft mycket båda. Han bad mig ringa innan jag åkte till festen. Han skulle vara ute med sina killkompisar, jag sa att jag kunde ringa en annan gång. (Vem vill snacka med en tjej bara för att höra hennes röst när han är ute med killkompisar?). Han ber mig ringa ändå, jag ringer. Han väntar på en buss så vi pratar några minuter bara, han säger att det var kul att jag ringde. Kan inte låta bli att undra om jag gjorde fel som ringde, borde kanske fortsatt varit cool och "inte haft tid". Var så nervös då innan festen, var skönt att höra hans röst. Som man till skillnad mot H kan ringa en helg, även om vi båda är upptagna med saker. Kanske ocoolt av mig. Samma problem som vanligt. Vad killar säger kontra vad de menar. Skillnaden däremellan. Vad han sagt om mig till sina kompisar, kompisar som han nu ska visa att tjejer ringer och jagar honom på mobil en lördagskväll? Eller om han faktiskt bara saknade mig som han säger. Meeh, för mycket champagne igår för att överanalysera det vidare just nu. Behöver promenera i solen, förslagsvis till en skoaffär.

7 comments:

Anonymous said...

Nu väntar vi alla ivrigt på att du ska lägga in en bild på de nya skorna! Hade gärna sett en bild på den blängande frun, men det hade kanske varit för mycket begärt..
;)

Ninde said...

Blev inga nya skor:( Hittade ett par intressanta som jag försökte mig på att prova. Skorna hade vaknat på fel sida. Blodvite uppstod. Bloggar om det om jag överlever
"måndagsmöteseländet."

Ninde said...

He, he hade tänkt ta kort på frun men hon gav mig såna blickar att jag avstod ;)

A. said...

Om man får önska saker man vill se så vill jag se en film på flask-choppandet... :-)

Ninde said...

Ha, ha sorry A. Däremot kanske jag borde lansera det som lönande extraknäck? ;)

A. said...

Nog ingen dum ide helt ärligt. För gratis skumpa och en symbolisk summa åker man runt och hugger upp flaskor... ;-)

Ninde said...

;)