Thursday, October 26, 2006

Det näst bästa

Igår : Nytränad, ganska smal, med gott samvete.
Idag: Något skamsen boaorm

Varum? Jo, de jobbiga möten jag stålsatt mig inför gick mer än bra. Sista kunden sa dessutom det varje ömhetstörstande singeltjej vill höra. Skulle du vara intreserad av att provsmaka några choklad sorter? Såklart man ställer upp. I rent forskningssyfte givetvis.

Favorit blev 70% mörk belgisk choklad samt "getmese" choklad med fyllning med "chevrè smak". Låter jätteäckligt men är en höjdare med ett gott rödvin. Fick med mig några hem som jag ska ha bjuda kompis på ikväll till dessert. Efter kycklinggryta med vildrismix. Tjejkompis kanske ska tilläggas. Inte H. Spelar svårflörtad denna vecka.

5 comments:

Anonymous said...

Intressanta smaker! Intressant spel.
Har själv varit "H." i en annan svårflörtad blondins liv.

Ninde said...

Ojdå *L*. Vi kanske ska klargöra att bloggaren "h."/henry morgan, inte är samma person som den man jag kallar för H i bloggen. Ifall nu någon undrade:) Fortsätt gärna att kommentera h! Har ni någon kontakt idag, du och blondinen?

Anonymous said...

Det har vi märkligt nog, per telefon. Fast vi vandrar sedan ett tag framåt i varsitt spår, som knappast konvergerar till ett enda. Jag är fortfarande gift, hon bor numera utomlands.

Nous sommes foutus, tout simplement.

Grattis till den lyckade sabreringen förresten! Elegant och målmedvetet.

Ninde said...

Ja, ibland är det så, rien à faire.Hoppas alltjämt att jag och H kan vara vänner om vi går skilda vägar.Trevlig helg på dig!

Anonymous said...

"Vi kan ändå vara vänner"

En klassiker.

Trevlig helg du också!