Monday, January 08, 2007

Gayfår

"Gayfår har blivit ett problem för bönder. De drabbas av ekonomiska förluster eftersom en av tio bockar är homosexuell. Nu har forskare vid Oregon State University utfört experiment för att omvända de homosexuella fåren. Genom att studera deras hjärnor har forskarna lyckats precisera en mekanism som styr djurets sexuella läggning. Och fåren får en spruta för att justera hormonerna i hjärnan. Flera av de före detta homosexuella har nu börjat para sig med tackorna. " Aftonbladet text-tv Publicerad: 2007-01-02

Fast vänta..det omvända måste ju funka med. Nästa gång en homofårbisk fårskalle sticker fram nosen är det alltså bara att ge honom en spruta. Så skuttar han ut som ett glatt gayfår..?

8 comments:

A. said...

Hmm... Räknas det som genmanipulerad mat om man slaktar ett sånt får?

Ängeln said...

Va? Inseminerar de inte får? Så får de små bögfåren leva sitt lyckliga liv utan att "botas" genom sputor.

Ninde said...

a: Nä bara "kristen höger- manipulerat"

ängeln: Nä, de slänger bara in en bagge på typ hundra tackor. Så det blir väl lätt jobbigt för kvarvarande heterobagge som åker på hans tackor med... (och det är så alla "krog-slemmon" återföds som straff)

A. said...

Kristen-höger manipulerat, Well spoken... haha

Men Ängeln, det är ju deras jobb. Kan de inte sköta det så måste man "sparka" dem. Alltså får känslorna läggas åt sidan. Precis som när jag kommer hit till jobbet. Jag har inga större känslor för det men gör det jag ska. Sen åker jag hem och duschar :-)

Ängeln said...

Men A... då kan man ju inte låta bli att undra över vad du gör på jobbet! Bock eller bagge?

Ninde said...

Just det A, vad jobbar du med egentligen? Kvinnliga kollegor som benämms med nummer. Jobb som kräver dusch efteråt..hmm? *asg*

A. said...

Hmm... Man ska inte ta allt bokstavligt ;-9

Låt oss säga att jag jobbar hårt.

Och Ninde, jag kallar dem vid nummer. Inte ger dem... *får sjuka rysningar av den tanken*

:-)

Ninde said...

Blev lite orolig där ett tag..*asg*