Tuesday, January 16, 2007

Vem kramar du på söndag?

Såhär inför den Internationella Kramdagen tänkte jag passa på att slå ett slag för min favoritkram. "Bara för att jag tycker om dig kramen". Den där spontana, ibland tafatta kramen du förhoppningsvis får bara för att du är du. Som säger "jag tycker om dig" tydligare än tusen ord. Vilken är din favoritkram? Vem vill du ge en kram?

"National huggingday" söndag 21 januari:

http://www.nationalhuggingday.com/

6 comments:

Anonymous said...

Just nu kramar jag gärna nästan vem som helst. Desperat är jag. Fysisk kontakt, tack.

Ängeln said...

Jag håller med dig. Den där kramen "bara för att jag tycekr om dig" är den gulligaste... den som gör att man känner sig uppskattad.

Anonymous said...

Min favorittant på jobbet. Hennes kommentar senast var så rolig!" Åh, vad jag tycker om dig, skulle kunna tänka mig at tha dig som sonhustru " sen var hon tyst ett tag och sa sedan "äh. fan..jag har ju ingen son "
Jag fnissade halva natten :)

A. said...

Kramar nog ingen alls. Och absolut ingen av kollegorna... även om jag tror att de skulle vilja ha mig som den manliga varianten av sonhustru som jag för allt i världen inte kan komma på rätta ordet för...

Ninde said...

Kim:Stor *bloggkram* till dig då :)

ängeln: :)

tania: Åh, va gulligt! Små tanter är bäst ju! Blev nästan "Son-son-hustruadopterad" av en liten ursöt sicilansk tant en gång. Tyvärr var jag inte lika förtjust över sonsonen... ;)

a: Hoppas dagen gick bra? :)
Så? Ingen i A's närhet (utanför jobbet) som förtjänat en "tycker om dig kram" då? Really? ;)
Tror ordet du söker är måg...:)

A. said...

Det är ordet jag söker! Inte klar än, lunchpaus bara. So får so good - hoppas jag... :)